in

«Топалови її жорстко бʼють!» — зрадниця Регіна Тодоренко хоче втікти з Росії, але жахається свекра

Український блогер Богдан Беспалов, який на своєму каналі пліткує з підписниками, з посиланням на анонімне джерело повідомив, що українська телеведуча Регіна Тодоренко хоче втекти з Росії. Її нібито зупиняє страх перед чоловіком-абʼюзером Владом Топаловим та його батьком Михайлом, який родом з Харкова.

За словами інформатора, який співпрацював зі свекром Тодоренко, зірка потерпає від морального та фізичного насильства. Резонансна заява зʼявилася на YouTube-каналі блогера.

Богдан Беспалов попросив своїх підписників на умовах анонімності розповісти, чи знають вони щось про сімейну ситуацію Тодоренко. Відповідь не змусила себе довго чекати. З блогером звʼязався підписник, який співпрацював з Михайлом Топаловим і близько спілкується з друзями ведучої.

З його слів, Тодоренко страждає від фінансових проблем і частково залежить від сімʼї свого чоловіка. Вона нібито хоче виїхати з Росії з дітьми, але боїться, що свекр «її дістане».

«Тодоренко зараз живе в страху. По-перше, Топалови її жорстко бʼють морально. По-друге, іноді колотять… Регіна роздуплилася тільки зараз. Вона намагається закріпитися на росТБ в надії отримати фінансування Кремля, відпрацьовуючи методичку пропаганди. Єдиний вихід – забирати дітей і таємно покинути країну. Але, як мені каже подруга Регіни, вона боїться батька Влада. Надто великі звʼязки і її дістануть відусіль», – переказав Беспалов слова свого інформатора.

Цікаво, що Михайло Топалов народився в Харкові, але бізнес побудував в Росії. В країні-терористці він став підприємцем, музичним продюсером і створив відомий гурт Smash!!.

«Стриптиз» від Максима Галкіна: комік показав спекотні кадри з юності

Остап Ступка на засіданні суду отримав вирок за скоєння «п’яного» ДТП