in

Колишній Ані Лорак показав, як сильно змінилася їхня спільна дочка (фото)

Колишній чоловік опальної співачки Ані Лорак, бізнесмен Мурат Налчаджіоглу, показав, як сильно змінилася їхня спільна дочка Софія. Сьогодні дівчинці виповнюється 12 років, а тому батько вирішив її привітати.

Судячи з усього, зараз бізнесменові рідко вдається бачитися з донькою. Він показав її нові фото, а також поділився архівним знімком, на якому позує поруч з нею.

Налчаджіоглу назвав дочку своєю любов’ю, а також пожартував, що вони — «Льолік і Болік». Він позначив сторінку дівчинки в Instagram, проте вона не відповіла на привітання публічно.

Дочка Лорак сильно змінилася. Вона швидко росте і продовжує експериментувати з зачіскою. На фото, які опублікував її батько, Софія знову освітлила волосся і вже почала робити модні укладання.

Софія стає все більше схожою на свого батька. Також помітно, що дочка Лорак любить вільний стиль одягу, носити об’ємні наряди і обирає штани, а не спідниці.

 

Бізнесмен не став розповідати, чого бажає своїй дочці в день її народження. Він лише залишив кілька її фотографій. Де зараз живе дочка Ані Лорак і коли вона зустрінеться зі своїм батьком — невідомо.

Потап приїхав до Гостомеля побачитися з жінкою, якій відбудував житло після російського обстрілу

«Мати з двійнятами потонула»: Єфросиніна засудила світову реакцію на підрив ГЕС