in

Потап приїхав до Гостомеля побачитися з жінкою, якій відбудував житло після російського обстрілу

Співак, продюсер та айті-бізнесмен Олексій Потапенко, він же Потап, показав, чим займається в Україні.

Днями Потап, який є амбасадором добровольчого батальону «Добробат», з’їздив до Гостомеля, де побачився з Надією Іванівною. Жінці продюсер допоміг відновити житло після того, як його обстріляли російські окупанти.

До будинку Надії Іванівни прилетіло три ракети, сама жінка дивом залишилася живою. Пенсіонерка мешкає сама, її онук зараз служить в ЗСУ і боронить нашу державу.

На відбудування її оселі Потап виділив 247 тисяч грн, а «Добробат» відновив житло пенсіонерки за три тижні. Потап побував у Гостомелі, аби подивитися, як відбудували будинок Надії Іванівни, також він привіз їй гуманітарну допомогу. Батальон «Добробат» полагодив дах та відновив вікна, які вибило вибуховою хвилею.

Жінка дуже розчулилась, показала Потапу уламок ракети та подякувала за допомогу.

«Такі ваші помічники (батальон «Добробат» – прим. ред.) молодці, так хлопці тут трудились, рук не покладали, як же я їм вдячна за усе! Оце бабусі пощастило!» – сказала Надія Іванівна, не стримуючи сліз.

На що Потап їй відповів: «Чому ж пощастило? Ми намагаємось допомогти усім, кому можемо!».

Також співак дуже переймається страшною ситуацією, яка сталась на півдні країни. На платформі helpua.io, яка допомагає українцям, що постраждали від війни, Потап і команда створили NFT, які стануть донатами. Всі виручені гроші від їхніх продажів підуть на потреби постраждалих від ситуації на Каховській ГЕС, у Фонд громади Херсона «Захист». Сам співак одразу перерахував у фонд 100 тисяч грн.

Нагадаємо, після підриву окупантами Каховської ГЕС Потап записав гнівне звернення до росіян. Продюсер наголосив, що Україна обов’язково переможе у цій війні, натомість росія вже ганебно програла.

Позашлюбний син Сергія Шойгу з РФ втік до Туреччини і виявився «ванільним» співаком у червоній шубі та намисті

Колишній Ані Лорак показав, як сильно змінилася їхня спільна дочка (фото)