in

Водоліям — падіння на дно, Тельцям — золоте руно: гороскоп по картах Таро на 10 червня

У суботу, 10 червня, Водолії можуть сильно постраждати через своїх згубні звички. А Тельці нарешті отримають те, на що заслужили, вони збагатяться. Що карти Таро обіцяють іншим знакам — читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни відправляться на романтичне побачення. Вони отримають шанс інакше поглянути на свою другу половинку. Якщо ж у вас немає коханої людини, запросіть на прогулянку друзів і просто весело проведіть вечір.

Телець

Тельцям карти Таро обіцяють «золоте руно». Вони нарешті зможуть досягти багатства, до якого вони так прагнули. Однак варто розуміти, що окупиться тільки важка праця, просто так гроші «не зваляться».

Близнюки

У цей день Близнюкам варто уважно слухати все, що будуть говорити оточуючі. Ви можете випадково розкрити чийсь секрет, це відкриє вам очі на все, що відбувається. Зробіть правильні висновки і не поспішайте ділитися спостереженнями з іншими людьми.

Рак

10 червня Раки насолодяться приємною компанією, їм варто чекати на гостей. Цей день вам варто присвятити теплим бесідам і хорошим думкам. Карти Таро радять представникам цього знака Зодіаку «зарядитися» позитивними емоціями.

Лев

На Левів чекають гарні новини, вони дізнаються, що їхні проблеми зійдуть на «ні». Це дасть їм сили рухатися вперед і налаштуватися на правильний ритм. Не думайте про погане, женіть геть всі ці думки.

Діва

Цей день стане для Дів справжньою казкою. Ви будете пурхати від щастя і багато радіти, насолоджуйтеся рідкісним моментом. Не намагайтеся думати про щось серйозне, «забийте» на всі справи.

Терези

Карти Таро радять Терезам уважніше поставитися до знаків згори. Можливо, вас про щось попереджають, не ігноруйте своє передчуття. Ви знаєте, що йдете не в тому напрямку, настав час все змінити.

Скорпіон

На Скорпіонів чекають розчарування, вони можуть поміняти своє ставлення до друзів або близькій людині. Поставтеся до цього з розумінням, людям властиво помилятися. Прийміть помилки інших, адже люди часто пробачають і вас.

Стрілець

У цей день Стрільцям варто сконцентруватися на своїх почуттях. Можливо, ви вже давно відчуваєте, що вчиняєте неправильно. Прислухайтеся до передчуття, воно допоможе.

Козоріг

Козероги ризикують втратити роботу. На вас обрушиться хвиля критики, крім цього, вас можуть втягнути в скандал. Не намагайтеся переконати тих, хто вже повірив брехні, прийміть поразку.

Водолій

Водолії ризикують впасти на саме дно, не обійдеться без «допомоги» ворогів, які давно на це чекали. Відмовтеся від шкідливих звичок і не вплутуйтеся в сварки, так ви зумієте уникнути небезпеки. Вам варто на час стати «невидимкою».

Риби

У цей день Риби зуміють втілити в життя свою маленьку мрію. Це допоможе вам знову повірити в диво і відкинути весь негатив. Світ не налаштований проти вас, але часом трапляються неприємності, після яких настає «біла смуга».

Юрій Горбунов емоційно закликав закрити Червоний Хрест та ООН: «Настав час покласти край»

Американські супутники зафіксували вибух на Каховській ГЕС — NYT