in

«Алла, можливо, ось-ось звільниться» — в сім’ї Пугачовой та Галкіна шлюб на межі розлучення: хто став причиною?

Навколо стосунків колись молодого Максима Галкіна та двічі старшої за нього Алли Пугачової ходила неймовірна кількість чуток. Гумориста називали “альфонсом” та “полювальником за скарбами”, а Аллі Борисівні приписували неадекватне сприйняття реальності стосунків з чоловіком.

Однак, роки минали, а а пророкування щодо цього шлюбу не збувалися. Ба більше, через 10 років Максим та Алла стали щасливими батьками двійнят, які увесь цей час росли у атмосфері любові та гармонії.

Алла Пугачова та Максим Галкін імовірно потрапили у любовний трикутник

Після 2022 року навколо подружжя знову почали з’являтися скандальні новини. Російські ЗМІ те й діло намагалися приписати парі якісь проблеми, негаразди та нещастя. Але усе це спростовувалося коміком.

Нещодавно Олена Міро також вирішила долучитися до теми шлюбного життя Примадонни і заявила, що пара незабаром може розлучитися.

Мовляв, через 20 років у їхні стосунки знову увірвався Філіп Кіркоров. Який, до речі, нещодавно здивував фанатів раптовою зміною стилю — поп-король став блондином.

“СМІЛИВО ПРИПУЩУ, ЩО АЛЛА, МОЖЛИВО, ОСЬ-ОСЬ ЗВІЛЬНИТЬСЯ. СТАРЕ КОХАННЯ НЕ ІРЖАВІЄ. ПАМ’ЯТАЄТЕ, ЯК У БЕНА І ДЖЕННІФЕР ВСЕ СКЛАЛОСЯ? ОСЬ І АЛКА З ФІЛІПОМ, МОЖЛИВО, ВОЗЗ’ЄДНАЄТЬСЯ. А ДЛЯ ЦЬОГО, ЗВИЧАЙНО, ПОТРІБЕН НОВИЙ ОБРАЗ”

Moscow. The singer Philip Kirkorov at a ceremony of delivery musical a premii’zhara of Music Awards’ in the concert hall Crocus City Hall.

Але жодних причин так думати у журналістки немає, адже вона лише поділилася здогадкою, ніяким чином її не аргументувавши.

Нагадуємо, що Максим Галкін почав спілкуватися з Аллою Пугачовою, коли вона була заміжнею. У шлюбі Філіп Бедросович та Алла Борисівна пробули близько 10 років. Спільних дітей у них не було. А наприкінці цього союзу співак неодноразово оскандалився через плітки про його роман з Анастасією Стоцькою. У співачки народився син, який виявився повною копією поп-короля, тож ці чутки досі не вщухають.

У Влада Ями, який перечікує війну в США, з’явилась нова любов і це не його дружина

Світлана Лобода вперше пулічно показала свою сім’ю в повному складі: на кого схожі доньки