in

«Поважаю їх, бо вони страждають більше, ніж ми!», відома українська акторка збурила мережу заявою про «хороших русскіх»

Українська актриса Катерина Кістень, яка знімалася у серіалах «Коли ми вдома» та «Свати», ошелешила заявою про «хороших росіян». Вона вважає, що такі люди нібито страждають більше за інших.

«Я спілкуюся багато з людьми, які саме з Росії, давно переїхали… Я скажу, що це люди, як називається «хорошие русские»… Вони, по-перше, страждають більше, ніж ми тут. Бо це все їх стосується більше, аніж когось… Вони всі несуть за це внутрішню відповідальність, вони всі ввімкнулися в роботу гуманітарну», — заявила Кістень в інтерв’ю Аліні Доротюк.

За словами актриси, вона не може засуджувати росіян, які виїхали. Навпаки, вона їх поважає.

«Я просто бачу постійно ці очі і я не можу такій людині сказати: «Агов, ти, руський»… Я от на такому рівні не можу, на людському. Я дуже поважаю саме тих росіян, колег, які виїхали, які не підтримують (РФ — УНІАН), які висловлюють чітку позицію», — зазначила зірка.

За словами актриси, вона ніколи не буде просити, аби росіяни, які знаходяться на території країни-агресорки, відкрито засуджували путінський режим. Кістень вважає, що РФ «перемелює» тих, хто говорить щось проти неї.

Реакція мережі

У коментарях користувачі засудили заяву Кістень про «хороших росіян». Вони зазначили:

  • «Катерина — талановита акторка. Але є відчуття, що знаходячись за кордоном вона не особливо розуміє, що ми тут переживаємо кожного дня»
  • «На промові про росіян, про повагу до тих, які виїхали, в мене полились матюки! Давайте їх піднесемо до рангу святих! Гидко! Розкажи про очі та страждання людям, які залишились без домівок, людям, які втратили все: дітей, родину, будинки!»
  • «Дуже дивно чути про «хороших росіян». В нас гинуть люди щодня. Я вже стільки грошей задонатила, що можна квартиру купити… Я не стомилася. В мене немає часу втомлюватися. Жодної толерації росіян! Усе однозначно».

«Льоша, оце ти облажався!» – Каменських вперше прокоментувала заочний вступ Потапа до тероборони Києва

Леся Нікітюк у напівпрозорому боді та леопардових колготах здивувала «берізкою»