in

Тіна Кароль отримала спецнагороду та розчулила спогадами про чоловіка (відео)

Українська співачка Тіна Кароль отримала спецнагороду «За благодійність та меценатство» від премії YUNA. На церемонії її не було, проте вона записала відеозвернення.

«Маленьких добрих справ не буває. Це чудово, що у пісень з’явилися сенси, а у нагород з’явилися присвяти. Я так само хочу присвятити свою нагороду усім волонтерам, благодійним фондам. Хочу подякувати і сказати, що тільки разом, пліч-о-пліч, ми — сила. І це вже доведено, і це вже побачив увесь світ. Наш музичний фронт — це важлива частина супротиву, адже саме так ми демонструємо і зберігаємо нашу ідентичність», — розповіла Кароль.

Окрім цього, вона розповіла про нагороду на своїй сторінці в Instagram. За словами співачки, вона почала займатися благодійністю 9 років тому, коли помер її чоловік.

«Надзвичайно зворушена цією нагородою. Для мене вона дуже особиста. Благодійною діяльністю я займаюся вже 9 років. З мрією та надією, що мені вдасться врятувати багато життів, тому що життя важливої людини в моєму серці, я не змогла врятувати. І вся ця діяльність, безумовно, присвячується чоловіку», — написала співачка.

Нове фото Пугачової здивувало мережу: «сховала» обличчя і оголила декольте

У Херсоні перевізники жорстоко побили волонтера, який безкоштовно перевозив людей