in

«Геолокація в країні болот» — колишній коханий української співачки Тіни Кароль виїхав до Росії

Відомий пліткар українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов зробив гучну заяву щодо екс-коханого Тіни Кароль.

Блогер неодноразово заявляв, що українська співачка після смерті свого чоловіка Євгена Огіра хоч і офіційно не вийшла вдруге заміж, але роман закрутити встигла. Її обранцем став музикант з команди, бас-гітарист Антон Попов. Разом вони співпрацюють з 2012 року. Наприкінці жовтня Беспалов, схиляючись на свої перевірені джерела, повідомив, що закохану парочку помітили разом на відпочинку у Карпатах, де вони весело провели час та навіть мешкали у спільному будиночку скандинавського стилю, який містив лише одну спальню.

Тіна Кароль та Антон Попов

А вже декілька днів тому Беспалов заявив, що Тіна має відносини з учасником свого балету Дмитром Жук. Як зазначив Беспалов — Жук «вичепив собі впливову жінку», але, втім, це не допомогло йому розвинути свою кар’єру. «Але чому б і ні? Тіна Кароль красива жінка, Діма Жук симпатичний хлопець. Зрозуміло, що там немає нічого спільного з почуттями, глибокої серйозної закоханості. Швидше за все, це, як кажуть, для здоров’я. Так що вітаємо Тіну Кароль. Вона вдало приховує особисте життя. Вона в цьому сенсі справжній суперагент», — висловився блогер.

А вже у своєму новому випуску блогер повідомив, що Попов переїхав до Росії. Такі висновки він зробив завдяки геолокації бас-гітариста в Інстаграм.

«Цікаво, чим Попов там займається? Робота, просто «подорож», або, може, щось інше? Але цікаво виходить: українець, який мовчить про війну і геолокація в країні боліт», — замислився Богдан.

Попов знаходиться в Росії / Telegram-канал Беспалова

Також він зазначив, що стосунки Попова і Кароль зіпсувалися на початку повномасштабного вторгнення і він деякий час перебував в Америці, а згодом переїхав в РФ. Де наразі насправді перебуває музикант — невідомо.

Читайте також: «Це сталося в Криму…» — Приходько вперше розповіла, через який вчинок тепер постійно хейтить Потапа

«Це сталося в Криму…» — Приходько вперше розповіла, через який вчинок тепер постійно хейтить Потапа

Овнам — неочікуваний сюрприз, а у Скорпіонів — все полетить «коту під хвіст»: гороскоп на 21 листопада