in

Всіх називає «сонечко»: Оля Полякова розповіла про українську артистку, яка відверто її бісить

Відома українська співачка Оля Полякова вразила шанувальників зізнанням про колегу, яка відверто її дратує.

За словами співачки, ця колега бісить її тим, що звертається до всіх не інакше як «сонечко». Це здається Поляковій звичайним приниженням, незважаючи на його милу форму. Про це артистка зазначила у новому випуску YouTube-шоу «Дорослі дівчата», ведучого якого вона є разом з блогеркою Машею Єфросиніною.

Учасницям нового випуску шоу задали питання за кадром

До шоу було запрошено третю учасницю — популярну українську ведучу та феміністку Ярославу Кравченко. «Що робити, коли незнайомі люди називають «сонечко», «квіточка», «пташечка»?», — запитали у дівчат за кадром. Полякова відповіла одразу, при цьому дуже емоційно та різко відреагувавши на це питання. «Боже, я це «сонечко»… У нас є одна артистка, яка всіх називає «сонечко». Мене це дико бісить. Бісить так, що далі немає куди«, — сказала співачка. Імені цієї артистки Оля називати не стала. Ярослава погодилася — подібні пестливі звернення є знеціненням, яке «притрушене солодким».

Шанувальники Олі у коментарях під відео почали висувати припущення хто ж ця артистка, котра так бісить Полякову.  Першою згадали Тіну Кароль — адже співачки ворогують між собою багато років поспіль. До того ж нещодавно Полякову звинувачували у «крадіжці» образу Тіни — саме тоді, коли Оля кардинально змінила імідж, поставши в новому кліпі ніжною та тендітною.

Втім, у такій поведінці коментатори запідозрили не лише Тіну. Глядачі пригадали і Настю Каменських, котра під час свого скандального інтерв’ю Маші Єфросиніній постійно називала її то «котиком», то «сонечком». Тож дехто стверджував, що саме вона і є тою артисткою.

Читайте також: Софія Ротару символічно привітала українців з Днем гідності та свободи

Левам відкриються нові двері, а Стрільці зазнають невдачі: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 листопада

Лише втричі менше ніж Лорак: Потап з гордістю показав своє місце у тренді українського YouTube