in

Вікторія Бекхем у 24 річницю шлюбу з чоловіком замилувала кадрами з їхнього весілля

У родині дизайнерки та екссолістки Spice Girls Вікторії Бекхем свято. Артистка святкує 24-ту річницю шлюбу зі своїм чоловіком, футболістом Девідом.

З нагоди свята Вікторія опублікувала в Instagram архівний ролик, який був зроблений у день їхнього весілля, що відбулося 4 липня 1999 року. На відео пара в ліловому вбранні розрізала святковий торт.

«04.07.1999. 24 роки тому. Я безмежно кохаю тебе, Девіде«, — звернулася до чоловіка дизайнерка.

Також знаменитість показала, як вони з коханим проводять час. Вікторія зазначила, що минуло стільки років, а вони з чоловіком досі мило тримаються за руки та весело розважаються в компанії одне одного.

«Я все ще тримаю тебе за руку і все ще сміюся з тобою (а не тільки з тебе). Я так тебе кохаю», — поділилася знаменитість.

Девід Бекхем також не залишився осторонь і присвятив дружині допис в Instagram. Футболіст опублікував їхнє архівне фото та жартома назвав Вікторію «партнеркою зі споживання алкоголю».

«У цей день 04.07.1999. 24 роки і далі! Найкращій дружині, матусі та партнерці з алкоголю (більшість часу). З річницею, я так тебе кохаю», — написав Девід.

Небритий та в пом’ятих штанах: стало відомо, який вигляд має Остап Ступка після трьох місяців під домашнім арештом

«Як таке може бути?» — Аліна Гросу приголомшила сумою коштів, яку виграла в лотереї