in

«Як таке може бути?» — Аліна Гросу приголомшила сумою коштів, яку виграла в лотереї

Українська співачка Аліна Гросу приголомшила сумою коштів, яку виграла у лотереї у США.

В Instagram виконавиця поділилася, що вперше в житті купила лотерейний білет. Аліна обрала той, де треба розгадувати кросворди. Білет виявися виграшним. Гросу витратила 30 доларів, а заробила 270.

«Вперше в житті я вирішила купити собі лотерейний білет. Пішла в магазин, купила білет за 30 доларів, бо він єдиний з кросвордами, а ми розумні люди, маємо знати англійську, або хоча б імітувати це. Прийшла додому і вирішила його. Збіглося дев’ять слів в різних колонках, а це 500 тисяч доларів. Я вже не знала, як радіти. Потім розібралася, що то не 500 тисяч доларів, а 270 доларів, але вони на дорозі не валяються», — поділилася виконавиця.

Спочатку Аліна гадала, що виграних коштів вона не отримає. Але ж коли співачка пішла обмінювати лотерейний білет на виграш, то їй видали 270 доларів. Тим часом Гросу захотіла ще раз випробувати свою вдачу. Аліна купила ще один лотерейний білет та виграла вже 500 доларів.

«Пішла і купила ще один квиток. Звичайно, двічі виграти за день неможливо. Після того, як я його (кросворд – прим. ред.) вирішила, взяла цей прекрасний білетик, принесла на касу, і мені показує, що мій виграш – 500 доларів. Ще 500 доларів! Як таке може бути? Врешті я виграла 770 доларів. Я не вірила, що таке може бути, ніколи не вірила», — поділилася співачка.

Однак Гросу не збирається витрачати кошти на себе. Весь виграш виконавиця віддасть на благодійність.

«Я вирішила ці гроші не витрачати, а віддати на благодійність, тому що комусь вони більше потрібні, аніж мені», — зазначила артистка.

Вікторія Бекхем у 24 річницю шлюбу з чоловіком замилувала кадрами з їхнього весілля

«Він не розуміє, що відбувається» — продюсер Михайло Ясинський розніс вщент інтерв’ю Олега Винника