in

Соромилася багатства та жила зі страшним діагнозом: який вигляд мала Вікторія Бекхем до піку слави

Дизайнерка, співачка та мама чотирьох дітей Вікторія Бекхем нещодавно відсвяткувала 50-річчя.

Свого піку слави вона досягла завдяки участі у популярному дівочому гурті Spice Girls. Аби вдосконалюватися протягом всього життя зірка не боялася експерементувати зі своєю зовнішністю і навіть неодноразово вдавалася до хірургічного втручання. Однак, аби стати відомою — їй довелося пройти складні випробовування на життєвому шляху, які загартували та зробили її особливою.

Вікторія Бекхем

Вікторія Бекхем, дівоче прізвище якої Адамс, народилася та виросла у звичайній англійській родині. Батько працював інженером, але згодом розвинув власний бізнес, який дав змогу покращити фінансове становище сім’ї. Проте Вікторія соромилася багатства. Адже тато сім’ї підвозив її до школи на Rolls Royce, однолітки не любили її за це та прозвали «Вікі-прилипала».

Вікторія Бекхем в дитинстві та її батьки

Лише у 1994 році, коли вона увійшла до складу гурту Spice Girls, дівчина почала сприймати себе, як особистість та експериментувати над зовнішністю. Співачка досить довгий час сиділа на дієтах, яка згодом позначилася на її здоров’ї.

Вікторія Бекхем ввійшла до складу гурту Spice Girls

Переломним періодом в її житті видався 2003 рік. Всі ЗМІ писали про роман її чоловіка — легенди футболу Девіда Бекхема, який тоді ще грав за мадридський «Реал», з асистенткою Ребеккою Лоос. Цю інформацію коханка публічно підтвердила і навіть вирішила пропіаритися за рахунок того, що спала з одруженим Бекхемом, який тим часом усе заперечував. Їхній шлюб був на межі розлучення, але все ж Вікторія знайшла в собі сили та пробачила чоловіка.

Девід та Вікторія Бекхеми
Девід та Вікторія Бекхеми в молодості

І хоч Бекхем будувала успішну кар’єру — в душі вона завжди мріяла про велику сім’ю. Але, у 20 років лікарі поставили їй вирок — безпліддя. Однак згодом, цей діагноз визнали помилковим. Зараз кінозірка є матір’ю чотирьох прекрасних дітей.

«Сім’я — це все… Я не була б тією, ким є сьогодні, без мого прекрасного чоловіка, чудових дітей та батьків! Цілую«, — написала Вікторія під сімейним фото.

Вікторія Бекхем та вся її сім’я

Читайте також: Вікторія Бекхем у 24 річницю шлюбу з чоловіком замилувала кадрами з їхнього весілля

«Ви своїх запам’ятати не можете, я свого забути не можу!» — Галкін висміяв Путіна на концерті у Тель-Авіві

«Це сліди минулого ювілею» — Максим Галкін показав на відео як пройшов День народження Пугачової