in

У Львові розгорівся скандал: блогерка підтримала любителів Лепса та обізвала українців «рагулятами»

Блогерка зі Львова Христина Горун, яка в Instagram підписана псевдонімом «chornamamba», захистила любителів Лепса. Нещодавно молодики у центрі Львова гучно слухали російську музику й агресивно себе поводили. Вона закликала незгодних із її думкою «викликати поліцію», а у приватній переписці ще й обізвала військових ЗСУ.

Блогерка відреагувала на скандал щодо любителів путініста Лепса, які накинулися на місцевого жителя після зауваження. Львів’янка стверджує, що вона завжди слухала російську музику і робитиме це й надалі, а той, хто їй зробить зауваження — «пошкодує, що народився на світ». Відповідні скриншоти таких заяв з’явилися на сторінці у Twitter.

Після того, як їй почали писати невдоволені підписники, дівчина не перепросила, а навпаки — порадила «прислати до неї поліцію».

Попри те, що блогерка Христина Горун стверджувала, що вона права, але після розголосу все ж таки перепросила. Вона заявила, що не впевнена в тому, що писала подібне, а «багато чого вже перекрутили».

«Конкретно перед ЗСУ я вибачаюся. Це абсолютно щирі вибачення, коли я відчуваю за собою вину, коли я дійсно неправа. За таке дійсно вибачаюся, тому що це не правильно, не важливо, чи це було на емоціях, чи це був стрес», — сказала блогерка зі Львова.

Львівське видання Tvoemisto.tv з посиланням на свої джерела повідомило, що скандальною блогеркою уже зацікавилася поліція. Наразі сторінка блогерки недоступна.

Путініст Лепс похвалився, що вже заплатив гроші за підбитий Leopard

Багато «швидких» і поліції: у Шевченківському суді Києва стався вибух