in

Стрільцям — сльози щастя, Терезам — хитра помста: гороскоп по картах Таро на 8 липня

У суботу, 8 липня, Стрільці можуть заплакати від щастя, їм дуже пощастить. А Терезам варто готуватися до гіршого, на них чекає помста. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку — читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам краще не вірити словам людей, які їх оточують. Хтось спробує вас обдурити. Будьте обережні, цього дня на вас чекають серйозні випробування.

Телець

Тельців закружить романтика, ви з головою підете у відносини. Не бійтеся присвятити другій половинці весь свій вільний час. Робота почекає, а кохана людина — ні.

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам спонтанні пригоди. Вас можуть запросити на прогулянку за місто, також ви отримаєте шанс освіжити свої відносини з обранцем або обраницею. Не відмовляйтеся від такої можливості.

Рак

8 липня Раки дізнаються щось дуже важливе, проте вельми несподіване. Цей секрет закрутить вам голову. Однак не поспішайте ділитися ним з іншими людьми, прибережіть його.

Лев

У цей день Леви почують чимало компліментів. Ви будете причаровувати людей, проте не зловживайте своєю впливовістю. Приймайте похвалу з гідністю.

Діва

Діви зможуть домогтися правоти. Ви нарешті переконаєте оточуючих в тому, що не помилялися. Насолоджуйтесь тріумфом.

Терези

Терезам варто приготуватися, на них чекає підла помста. Хтось, хто давно затаїв на вас образу, зважився і готовий діяти. Будьте готові до цього удару.

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам не соромитися своїх бажань. Якщо ви хочете змінити своє життя — змінюйте. Однак не забувайте про те, що не усі вчинки призводять до бажаного результату.

Стрілець

Стрільці будуть плакати від щастя. Усі їхні біди і негаразди залишаться в минулому. Вам допоможе впливова людина, будьте вдячні за те, що вона для вас зробить.

Козоріг

Козерогам можна розслабитися. Цей день принесе вам лише спокій. Насолоджуйтесь спокоєм і не думайте про погане.

Водолій

8 липня Водоліїв можуть спровокувати на серйозний конфлікт. Не дозволяйте людям керувати вашими емоціями. Слухайте розум і відкиньте всі бажання діяти імпульсивно.

Риби

Карти Таро радять Рибам зосередитися на своїх цілях. Складіть детальний план дій і чітко рухайтесь наміченим маршрутом. У вас все вийде, не сумнівайтеся в своїх силах.

«Зводить з розуму» — співачка Анна Трінчер звабливо повигиналась у відвертому купальнику, засвітивши пишний бюст

«Це вже край» — Філіп Кіркоров кардинально змінив імідж: такого від нього ніхто не очікував (фото)