in

«Правда завжди перемагає» — Лобода презентувала новий трек та раптово заговорила про «братів та повій»

Скандальна співачка Світлана Лобода випустила новий трек українською мовою. Крім цього, вона раптово заговорила про «події, братів і повій».

Так, співачка презентувала трек SPOGADY і написала в Instagram про нову мелодію і старі істини. Вона закликала слухачів «відкрити серце і відчути» її пісню.

Крім цього, Лобода заговорила про «ціну репутації», яка, за її словами, нині визначається не діями, а порожніми словами. Співачка розповіла про «героїв», яких раптово «розіп’яв натовп». Мабуть, вона натякала на себе.

«У часи, коли «ціна репутації» визначається не діями, а порожніми словами. Коли брати назавжди стають плямою в історії. Коли вчорашні герої раптово розіп’яті натовпом, а почуття і розум стають об’єктами нескінченних маніпуляцій – фраза «серед подій, братів і повій» набуває особливого значення. Але світанок завжди приходить після найтемнішого часу доби, і правда завжди перемагає», — цитують співачку ЗМІ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

У коментарях під анонсом нової пісні на сторінці Лободи в Instagram з’явилося чимало думок. Одні помітили, що для відео співачка знімалася у воді, що викликає в українців неприємні асоціації на тлі недавнього підриву Каховської ГЕС. Інші ж пригадують їй недавню фразу, яка вона сказала дівчинці з Харкова. Користувачі пишуть:

  • «Знову перевзулася і співає українською мовою. Ну хто тобі заплатив, Світланко, ну хто?»
  • «Розумничка, звичайно, але вода тригерить. На жаль це дуже сумне нагадування»
  • «Зрадниця!».

Крім цього, на сторінці Лободи з’являється чимало схвальних коментарів. Однак, як помітили користувачі, багато компліментів занадто схожі і мають такий вигляд, ніби їх писали «на замовлення».

«Витончена гнучкість» — Даша Астаф’єва вразила пишними формами у «прозорому» топі

«Стою в черзі» — Даніель Салем розповів, чи буде всиновлювати дитину після розлучення з дружиною