in

Співала російські треки з росіянами на одній сцені: Світлана Лобода виступила на приватній вечірці в Дубаї

Скандальна співачка Світлана Лобода, яка зустріла повномасштабну війну в Росії, але згодом засудила криваву диктатуру Путіна та втекла в Україну, вляпалася у черговий скандал.

Декілька днів тому артистка, яка позиціонує себе як українка, була запрошенна на закриту вечірку в Дубаї на день народження жінки на ім’я Христина. Таку інформацію надала пропагандистка Олена Жигалова. Весь вечір Світлана розважала публіку своїми російськими треками, як стало відомо з опублікованого трек-листа. Лобода навіть не гребувала стояти на одній сцені з росіянином Олександром Бєловим, який виконував роль ведучого та артист Араш.

Журналістки видання «Музвар» вирішило взяти коментар у команди скандальної співачки. Як зізналася Лобода, то вона дійсно виступала на приватному заході в Дубаї на запрошення громадянки з Казахстану, яка нібито засудила загарбницькі дії російський окупантів.

«Кожне замовлення, що надходить до артиста, ретельно перевіряється менеджментом на відповідність його позиції, що була заявлена раніше. Склад кожної програми формується на основі улюблених пісень замовника. Артист виконує свої треки в оригіналі, незалежно від публічного чи приватного характеру заходу, ця позиція також залишається незмінною», — повідомили у команді опальної артистки.

Читайте також: «Я дуже непогано стріляю!» — 69-річний Макаревич заявив про намір воювати за Ізраїль

В атласній білизні в оточенні оголеної підтанцівки — 65-річна Мадонна епічно відкрила світовий тур концертом у Лондоні

«Це святе!» — Максим Галкін оголосив, що покидає Ізраїль