in

«Для проживання багатодітній сім’ї» — Світлана Лобода віддає свою квартиру в Києві постраждалим від підриву ГЕС — росіяни в люті

Українська співачка Світлана Лобода продовжує благодійну діяльність на користь України та українців всупереч критиці за її роботу в країні-агресорі після 2014 року.

Зараз вона зайнялася допомогою постраждалим через знищення окупантами Каховської ГЕС. На своїй сторінці в Instagram вона, серед іншого, заявила про готовність надати свою київську квартиру тим, хто через екоцид втратив дах над головою.

«Трагедія на Новокаховскій ГЕС це — катастрофа рівня Чорнобильської АЕС і весь світ мовчить! Я знаю, що в цій біді Україна має сама зробити все, щоб допомогти нашим громадянам, і зберегти те, що ще можна зберегти. Також я хочу надати квартиру в Києві для проживання багатодітній сім’ї, чий рідний дім, а з ним надії і мрії, потопила росія», — пише артистка.

Вона закликала співвітчизників не бути байдужими до горя інших, а також висловила впевненість у тому, що рф буде покарана за свої злочини проти України та світу.

У коментарях до посту Лободи тут же набігли бісиві кремлеботи, які почали звинувачувати Україну в підриві Каховської ГЕС, і знущатися на постраждалим півднем України:

  • «Так це ваші і зробили, що б перекрити шляхи входу, вони ж про це і говорили, що за тема на Росію все звалювати, нашим навіть це не вигідно»,
  • «Росія сама себе топити не буде»,
  • «Всі питання вашому Зеленському. У нього запитайте навіщо він ГЕС підірвав, напевно щоб ще більше посіяти ворожнечу» та ін.

Бородата співачка Кончіта Вурст кардинально змінила свій імідж

Син путіністки Таїсії Повалій «перевзувся» і спантеличив заявами про «штучно спровокаване» російське вторгнення