in

Чоловік Руслани Писанки показав частину їхнього будинку, яка згоріла після смерті зірки

19 липня, рік, як не стало ведучої та акторки Руслани Писанки.

У новій рубриці «Сніданку з 1+1» під назвою «ЖВЛ представляє» вдівець зірки Ігор Ісаков розповів, як для нього минув цей непростий рік.

Серце Руслани Писанки зупинилося рік тому у Німеччині на 57 році життя. Чоловік артистки зізнався, що після її смерті став жити усамітнено і намагається звикнути до того, що його коханої більше нема.

«Я перші дні мріяв, що десь є якийсь лист, де Руся щось мені написала. На жаль, взагалі нічого подібного, бо настільки була оптимістка моя Руся, що навіть якихось думок, що буде щось не добре не було», — розповів вдівець знаменитості.

Ісаков зізнався, що він досі подумки радиться зі своєю Русею, особливо коли довелося відбудовувати зруйновану вогнем частину їхнього будинку:

«Після всіх цих обстрілів були значні коливання електроенергії. У мене сталася пожежа, вигоріла наша гончарна майстерня. Я весь час ставлю собі таке запитання: «Сподобалася би Русі ця частина, яка зараз з’явилася у нашому будинку?». І трохи навіть собою пишаюся, що думаю, що Русі би сподобалося це місце навіть більше, ніж було раніше», — розповів Ісаков.

 

Зараз чоловік у будинку живе сам та весь свій час присвячує відбудові їхнього подвір’я. Ігор Ісаков поділився, що з соцмереж він теж пішов, бо зараз у нього такий період. Чоловік каже, за рік після смерті коханої намагається відпускати її зі своїх думок, але зізнається, поки що це не вдається:

«Впевнений, що вона б точно не хотіла щоб плакали. Так, я продовжую жити. Але такого рецепту, як це все відпустити і знову почати якось повноцінно жити – його немає. Мабуть час. Треба чекати», — поділився Ісаков.

«Яка ж вона дерев’яна!» — Ані Лорак у затісному купальнику стала посміховиськом у Мережі

Чоловік Наді Дорофєєвої показав їхній весільний «матюкливий» торт