in

«Там скрізь злидні, просто неможливо жити» — головна героїня «Іронія долі» гидливо висловилася про Росію

Головна героїня легендарної кінострічки «Іронія долі, або з легким паром» Барбара Брильська висловилася щодо життя в Росії.

82-річна польська акторка, яка полюбилася росіянам в культовому фільмі Ельдара Рязанова, описала економічну ситуацію в країні та життя простих людей, які потребують допомоги. За її словами стало зрозуміло, що комфортно в РФ живуть лише люди з Санкт-Петербурга та Москви.

 «Інший народ подивіться, як живе… Омськ, Новосибірськ… Ми прилітаємо туди, і мені страшно виходити з літака. Там скрізь бідність, там неможливо жити», — зазначила актриса.

Барбара Брильська зіграла головну роль в «Іронія долі»

Також Брильська додала, що росіяни загрузли у пропаганді та зупинилися в часі. Їм потрібна допомога, адже самі вони вже не здатні вибратися з цієї ситуації.

«Росіяни повинні зрозуміти, що жити в цьому г*вні, в якому вони живуть, не можна», — заявила полька.

Барбара Брильська висловилася про життя в РФ

Не оминула Барбара й тему звільнення з театру «Современник» Лії Ахеджакової. Вона стала на сторону колеги й заявила, що літній актрисі театру й кіно «не дадуть життя проклятті Богом люди».

«Ліє, так тримати! Батьківщина, така батьківщина, її негідна. Звичайно, їй потрібно їхати. Вони не дадуть їй життя, ці комуністи, прокляті Богом люди. Їй потрібно їхати і боротися, як ми», — сказала Брильська в коментарі росЗМІ.

Барбара Брильська стала на захист Лії Ахеджакової

Така позиція Брильської обурила російських політиків і вони стали наполягати на те, аби за допомогою сучасних технологій прибрати Барбару з фільму «Іронія долі».

«Для актора найстрашніше покарання — забуття. Колись улюблена всією країною актриса Брильська зробила свій вибір, назвавши своїх шанувальників «проклятих Богом людьми». Наша країна подарувала їй славу і шану, але ми також легко можемо і стерти цю актрису з «Іронії долі». Нижче покажу, як може виглядати фільм без актриси завдяки нейромережі. Замінила її на Валентину Тализіну, яка роль Брильської в «Іронії» і озвучувала від і до (зробила сама, у професіоналів це вийде ще правдоподібніше)», — писала заступник голови комітету Держдуми з розвитку громадянського суспільства Ольга Занко.

Читайте також: Клоунеса Корольова у безглуздому вбранні стала посміховиськом для перехожих на вулиці

«Божеволіє від неї» — Потап закрутив роман з подругою Насті Каменських

Стрільцям — шалена вдача, а Терезам — нові горизонти: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16 березня