in

«Щемливо до сліз» — Ектор Хіменес-Браво показав, як вивчає українську мову

Ресторатор та ведучий кулінарного шоу «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво показав, як вчить українську. Він не приховує, що мріє дізнатися усі слова та опанувати мову.

У новому відео, яке Хіменес-Браво показав на своїй сторінці в Instagram, він намагався вгадати значення деяких слів. Так, кулінар дізнався, що таке каблучка, кулька, сміття, дах, черевички, вивіска, ліжко та світло.

Звісно, він не одразу міг зрозуміти значення деяких слів. Іноді він кумедно дивувався та губився у здогадках. Проте Хіменес-Браво не засмучується. Він старанно вивчає мову та хоче дізнатися якомога більше. Кулінар зазначає, що люди, які говорять про «схожість» української та російської мов, дуже помиляються.

«Я мрію вивчити українську мову», — додав Хіменес-Браво.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Фани похвалили Хіменеса-Браво за те, що він вивчає українську мову. Коментатори визнають, що ведучий розчулив їх своєю щирістю. Вони пишуть:

  • «Моя повага, вам личить розмовляти українською. Успіхів»
  • «Це божественно! Щемливо до сліз, коли люди вчать українську мову! Супер»
  • «Ектор такий крутий, кожного разу дивує, просто вау!»

Нагадаємо, нещодавно Хіменес-Браво отримав почесну нагороду від Залужного. Кулінар зазначив, що це сталося завдяки українцям, які не залишаються байдужими та допомагають ЗСУ.

«Кайфую» — Дружина Віктора Павліка у спідньому похвалилася результатами схуднення за три тижні

«Я вбив»: шоумен Ігор Кондратюк розповів, за що йому досі соромно