in

Вадим Абрамов, який замінив Ольгу Фреймут у програмі «Ревізор», втік в Росію

Відомий телеведучий Вадим Абрамов, який свого часу замінив Ольгу Фреймут у програмі «Ревізор», переїхав жити в Росію.

Свою акторську кар’єру шоумен розпочинав на українських телеекранах, та через деякий час прийняв рішення спробувати зніматися і в російських проектах. У 2013 році він став ведучим гумористичного шоу «Пятница!», яке транслювалося в РФ, а вже через два роки замінив відому українську телеведучу Ольгу Фреймут у популярному шоу «Ревізор». У 2016 році він повідомив, що переїжджає до іншої країни, завершивши свою діяльність на українському телебаченні. Куди саме переїхав Абрамов — залишалося в таємниці.

«Я дуже радий, що два з половиною роки тому став частиною команди проєкту «Ревізор». Це був яскравий відрізок мого життя – я зустрів безліч добрих та відповідальних людей по всій країні, яким небайдужа Україна та порядок у ній. Я отримав неоціненний досвід. Але обставини склалися так, що я залишаю країну, відповідно, не зможу приділяти достатньо часу зйомкам,»– заявив ведучий.

Вадим Абрамов втік в Росію

В той же час його колега Ганна Жижа говорила, що Вадим влаштувався редактором на декількох реаліті-шоу, але, як виявилося у вересні 2022 року — ведучий обрав своєю новою домівкою Росію. Наразі колеги не підтримують спілкування. Незважаючи на повномасштабне вторгнення, Абрамов залишився в Росії та продовжив працювати в російських проектах. Згодом він став ведучим шоу «Чотири дачі», яке є гібридом програми «Чотири весілля». Соціальні мережі Абрамова закриті для загального доступу, тому невідомо, якою була реакція ведучого на те, що коять російські загарбники в Україні.

Вадим Абрамов розважає росіян

Читайте також: «Зараз не час для гучних весіль» — Наталія Могилевська вирішила розписатися з коханим без пишних святкувань

Пройшла ВЛК і отримала військовий квиток: травесті-діва Монро готова до відправки на фронт

Ракам — шаленна вдача, Близнюкам — непростий вибір, а Терезам — приємні новини: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22 лютого