in

Співробітники ТЦК затримали Григорія Решетника на вокзалі в Одесі

Відомий український телеведучий Григорій Решетник, зізнався, що днями попався в руки ТЦК.

Це сталося в той момент, коли актор вирушив по робочих питаннях до Одеси. На своїй сторінці в Інстаграм ведучий шоу «Холостяк» вирішив детально описати цю ситуацію. На вокзалі його зустрічала людина, яка була здивована тим, що Решетника також «зупиняють і перевіряють».

Втім, в багатодітного батька лише перевірили документи і, переконавшись, що все гаразд, побажали гарного дня та відпустили.

«Сьогодні на вокзалі до мене підійшли представники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Дуже професійно, інтелігентно і коректно попросили пред’явити документи. Потім впізнали, але це не змінило процесу перевірки. Переконавшись, що всі документи в нормі — хлопці побажали гарного робочого дня», — поділився Григорій.

Григорій Решетнік розповів про зустріч з ТЦК

Григорій зазначив, що в теперішній час потрібно бути готовими до різних ситуацій та сумлінно дотримуватися законів.

«Я дорослий хлопець, і розумію, що ситуації бувають різними… Я розповів свою історію. Однак вважаю, що ми з повагою повинні ставитися до закону і тих, хто відповідає за його дотримання. Бо це основа! І хотілося б, щоб не тільки прості українці жили за законами», — додав ведучий.

Читайте також: Змінив РФ на США: затятого путініста Кіркорова разом із коханцем помітили у Нью-Йорку з великими пакетами в на плечах

Змінив РФ на США: затятого путініста Кіркорова разом із коханцем помітили у Нью-Йорку з великими пакетами в на плечах

Що зірки нам пророкують: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 27 січня 2024 року