in

«Велика біда та обкрадання» — Єфросиніну звинуватили в спробі захистити Горбунова

Українська телеведуча Маша Єфросиніна здивувала шанувальників новим дописом з виправданнями за те, що не бере участі в «публічних розстрілах». Зірка, не вказуючи імен, пояснила, що не хоче скандалити всередині держави та цькувати людей, які зробили помилки. Фанати Єфросиніної припустили, що йдеться про її колегу – ведучого і продюсера Юрія Горбунова.

Він днями потрапив у серйозний скандал через план зняти комедійний серіал за державні кошти. Оскільки цей скандал ще свіжий у памʼяті суспільства, українці звинуватили Єфросиніну в спробі захистити Горбунова в Instagram.

Артистка почала пост з того, що «винна» в небажанні публічно засуджувати людей та критикувати владу.

«В мене завжди є позиція, і всі, хто слідкує за мною, це знають. Тож доводити це знов – тупо. Але повторю ще раз позицію, артикульовану мною після того, як я сама стояла на публічному ешафоті рік тому – я не буду брати участі у внутрішніх срачах та розганяти їх«, – пояснила ведуча.

Єфросиніна дорікнула, що українці нібито «перейшли у фазу тотального психологічного занепаду суспільства, який спричинятиме внутрішню ворожнечу та розпад нашої єдності».

«Я буду висловлюватися лише тоді, коли відчую, що це щось змінить, а не просто додасть шмат л*йна на вентилятор, щоб всі коментатори задовольнились, а преса настрочила заголовків», – закінчила Єфросиніна.

Втім, позиція ведучої не сподобалася читачам, які вбачають у публічному осуді шлях до вирішення ситуацій, які їх обурюють. Так, наприклад, українці обʼєдналися проти тендера на зйомки комедійного серіалу за 33 млн з державних коштів. Багато коментаторів припустили, що саме цю ситуацію має на увазі знаменитість.

  • «Висвітлювати факап Горбунова чи ні – це ваше особисте рішення, але писати, що ми своїх же обс*раємо, теж однобоко. Підняли бучу, бо є за що»,
  • «Якщо ваш допис стосується Горбунова і Осадчої, то ваша спроба їх захистити і виправдати – така собі. І якщо ви вважаєте, що ця історія нормальна, то дуже прикро»,
  • «Занепад не тому що ми деградуємо, а тому що один раз змовчали, інший раз змовчали, а дехто це сприймає як дозвіл на свавілля»,
  • «Якщо цей допис ви написали щодо срачу про мільйони на тупі серіали, то це не срач, а велика біда та обкрадання», – висловилися українці.

Актриса Денисенко обурилася готелем у Туреччині: «вкрали» в України та «подарували» Росії

Ольга Фреймут повернулася до України, щоб навчити «манерам під час війни», але зазнала жорсткого хейту