in

«Я не служив» — Юрій Горбунов зізнався, чи готовий стати на захист України

Відомий телеведучий та продюсер Юрій Горбунов чесно розповів, чи піде він на фронт, якщо отримає повістку. В інтерв’ю Аліні Доротюк він зазначив, що не вміє стріляти, проте якщо буде потрібно, то доведеться цьому вчитися.

«Ми ж українці, ми живемо в Україні. Коли прийде такий варіант, що йдуть усі — підуть усі. Я не служив в армії, я ніколи не тримав в руках зброї. Якщо це треба буде зробити, я зроблю, у свої 53 роки, і це треба буде чомусь вчитися», — розповів Горбунов.

За словами ведучого, нині він вважає, що може зробити чимало корисного для військових. Втім, якщо ж усім доведеться іти на фронт, то піде і він.

«Зараз я розумію, що я можу більше зробити для наших військових за межами армії. Допомогти, провести, виступити. Якщо треба буде це робити, це всі будуть робити, тому що ми в таких умовах живемо. Ми живемо у війні і особливих у нас немає«, — пояснив артист.

Також Горбунов розповів, що він не проходив якісь курси та не вчився воювати. Він не служив у армії, тому що навчався у театральному університеті. За словами ведучого, тому він зовсім не знає, що потрібно робити військовим.

«Я не проходив підготовчі курси, я стою на обліку, як і всі чоловіки. Підготовчих курсів немає, ну крім військової підготовки ще в радянській школі. Але я не служив, тому що я потрапив у той період, коли в театральному інституті припинили вже брати в армію хлопців, тому так воно все склалося. Тому до цієї справи я ні з якого боку не підходив, я її не знаю. Тому я максимально роблю те, що я вмію, те, що я можу. І поки я корисний — я це роблю. Треба буде по-інакшому — буде по-іншому», — резюмував Горбунов.

Воювати підуть всі чоловіки: у ВР назвали умову

Тіна Кароль вразила вчинком на концерті у день трагедії в Чернігові