in

Зірка серіалу «Не родись вродливою» остаточно зреклася свого батька росіянина

Зірка серіалу «Не родись вродливою» Марія Машкова, яка виступила проти повномасштабного вторгнення РФ в Україну, зізналася, що не бажає в подальшому зустрічатися зі своїм батьком.

Російська акторка вже тривалий час живе в Америці і припинила спілкування з рідною людиною через різні політичні погляди. Марія з перших днів засудила злочинний режим Кремля та публічно підтримала українців. Вона навіть зреклася свого російського громадянства та отримала паспорт іншої країни. Як з’ясувалося, в зірки є українське коріння — в Харкові жила її сестра, однофамільниця президента України Володимира Зеленського. Детальніше про цю інформацію можна прочитати за посиланням. А ось батько Марії Володимир Машков,  навпаки, підтримує політику президента РФ та навіть закликав доньку «бути гарною росіянкою» та «попросити вибачення за зраду».

Марія Машкова відреклася від батька

Однак, знаменитість своєї думки не змінила. В своєму нещодавньому інтерв’ю вона зізналася, що більше не ініціюватиме зустріч з батьком, як робила це багато десятків років.

«Минув цей період. Я майже сорок років ініціювала зустрічі, хотіла, щоб він був у моєму житті. А зараз ні. Просто він залишився таким молодим, вусатим, класним хлопцем, моїм татом у районі 23-24 років. Для мене він такий. Але зустрічатися з ним… Я не можу поки що уявити таку ініціативу ні з його боку, ні з мого. Навіщо?» — поділилася Марія.

Читайте також: «Відвернулись усі! Зі мною тільки моя дружина і цього достатньо! — Дмитро Назаров поплатився за підтримку України, але не шкодує про рішення

23-річна українка Дар’я Білодід втретє стала чемпіонкою Європи з дзюдо

Джанабаєва не переживе: Валерій Меладзе відірвався у компанії колишньої дружини