in

«Рідкісна к*рва!»: відома українська продюсерка жорстко рознесла зрадницю Таїсію Повалій

Відома українська продюсерка Олена Мозгова «рознесла» співачку українського походження Таїсію Повалій за її ганебний вчинок.

Декілька днів назад в РФ проходили вибори президента і на одній із виборчих дільниць Москви засвітилася прихильниця путінського режиму, яка мовчить про повномасштабне вторгнення та хизується російськими документами. Такий хід подій неабияк розізлив Мозгову і вона вирішила написати окремий пост у Фейсбук щодо Повалій та виказати все, що думає про зрадницю.

«Довго я уникала цієї теми. Але… Тая, ти не просто Тая. Ти просто від природи рідкісна к*рва, яка зрадила все! Себе, країну, землю, на якій ти народилася, ти зрадила тих, хто в тебе вірив і вчив, тих, хто радів твоїм успіхам і віддавав повагу твоєму таланту. Пам’ятай про одне! Зрадників, м’яко кажучи, не люблять там і ненавидять тут», — висловилася Олена.

Мозгова написала окремий пост у Фейсбук про Повалій

Продюсерка також додала, що Повалій назавжди розірвала зв’язки зі своїм родом.

«Упевнена, вони відмовилися мати справу з тією, яка підтримує вбивць, катів, ґвалтівників, злодіїв і просто нікчем. Подібне притягує подібне. Закон Всесвіту. І тебе, видно, потягнуло», — додала Мозгова.

Читайте також: «Вона так вчинила через дітей!»: Лоліта неочікувано стала на захист і розсекретила причину еміграції Пугачової

Таро-прогноз на 21 березня 2024 року

Максим Галкін показав фото своїх дітей на фоні української символіки