in

Стало відомо, куди зникла тяжкохвора українська актриса Тишкевич (фото)

Українська актриса Катерина Тишкевич, відома за серіалами «Птах у клітці», «Місце під сонцем», «Бідна Саша», «Колір пристрасті» та інших, практично зникла з інформаційного простору.

Дівчина довгий час скаржилася на проблеми зі здоров’ям і навіть збирала гроші на лікування за кордоном. Вона розповідала, що вже багато років мучиться від постійного головного болю. Тишкевич лікувалася і традиційними, і народними методами, проте їй нічого не допомагало. У день вона випивала більше 15 таблеток, але навіть вони не справлялися з болем.

Однак поїздка за кордон на лікування так і не відбулася. Пізніше актриса розповіла, що почала експериментальне лікування в Україні. Лікарі поставили їй діагноз «соматоформний головний біль, викликаний функціональною поломкою мозку». Тишкевич пояснила, що це пов’язано з родовою травмою.

Після лікування в Україні вона повідомила, що таки поїде за кордон. За її словами, всі зібрані гроші вона передала на допомогу ЗСУ, а сама збиралася виїхати на Балі. Її чоловік Валентин Томусяк залишився в Україні. Вона говорила, що оплачувати своє проживання на Балі буде грошима, вирученими від здачі в оренду будинку.

Після цього Тишкевич видалила свою сторінку в Instagram і зовсім недавно створила резервний аккаунт.

Вона розповіла, що на Балі почала медитувати. Також актриса відвідує різні заходи, купається в океані і намагається стабілізувати свій стан.

«Це вже не здорове схуднення!» — Тіна Кароль спантеличила шанувальників новими фото в Мережі

«Це конфлікт не світовий» — українська актриса, чию доньку «жбурнула» росіянка, розкрила прикрий фінал скандалу