in

Юрію Горбунову пропонували посаду міністра культури, ведучий розповів про політичні амбіції: «Не хочеться людей ображати»

Відомий телеведучий та чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов планував зняти новий серіал «Інгулець» про скандального Поворознюка за 33 мільйони гривень.

При цьому кошти виділяло Державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України». Звичайно ж, українців не влаштував такого бенкету під час чуми і полетіли голови: зокрема, у відставку пішов міністр культури Ткаченка.

Сам Горбунов заявляв, що фільм важливий для «протидії російському світу у культурній сфері». За його словами, 33 млн — це невеликі гроші за 24 серії стрічки. Українці піддали різкій критиці шоумена, акцентуючи, що ці гроші набагато доцільніше було б використати для військових потреб, наприклад, закупівлі дронів тощо.

Однак ми зараз розповімо не про це, а про інтерв’ю Юрія Горбунова Славі Дьоміну 3 місяці тому, де він розповів про свої політичні амбіції.

Ведучий спочатку поставив спільне питання про те, скільки разів за всю його творчу кар’єру Юрі Горбунову пропонували піти в політику.

«Ну, не дуже багато, але пропонували… Не пропонували гроші, але пропонували, коли всі йшли до депутатів, піти у депутати і кілька разів пропонували міністерську посаду (міністра культури – прим. ред.). Про гроші не йшлося, йшлося про згоду на таку посаду. Перший раз я якось задумався, чи це мені потрібно, але це така перевірка твого его, перевірка на витривалість… Відмовити теж складно, не хочеться людей ображати«,- пішов на відвертість чоловік Каті Осадчої.

Слава Дьомін не міг не дізнатися, як Горбунов аргументував свою відмову. На що телеведучий заявив, що кожен має свою місію. і кожен має бути на своєму місці, адже добрий телеведучий — не факт, що добрий міністр.

Також Юрій Горбунов вважає, що Міністерство культури України – одне із найскладніших міністерств на даний момент.

«Міністром має бути менеджер, не людина культури з телебачення, мистецтва… А поряд з ним мають бути помічники, які відповідають за ключові галузі у сфері, в якій розуміються», — розповів телеведучий.

«Наче бомж» — шоумен Володимир Остапчук показався в сільському одязі разом з молодою дружиною

«Це вже не здорове схуднення!» — Тіна Кароль спантеличила шанувальників новими фото в Мережі