in

Два путіністи набивались в «коханці»: Слава Дьомін розповів, як Кіркоров та Звєрєв пропонували йому «розважитись»

Популярний український теле- та радіоведучий Слава Дьомін розповідав, що йому пропонували інтим двоє відомих російських чоловіків. Це було ще задовго до 2014 року. Шоумен не розкривав імена цих артистів, а лише натякнув, що це одіозні співаки Філіп Кіркоров та Сергій Звєрєв. Тепер Демін підтвердив, що це були саме вони.

Ведучому запропонували зіграти у гру «Було/Не було». Коли прозвучало запитання: «Чи залицявся до Дьоміна Філіп Кіркоров?», той засміявся і підняв табличку з написом «Було». Повторилася ситуація і з питанням про Звєрєва. Відповідне відео з’явилося на YouTube.

На цей раз Дьомін не став розкривати подробиць, проте нарешті підтвердив, що до нього в «коханці» набивалися саме ці два путіністи.

Раніше він розповідав: «Це було двоє чоловіків. Один конкретно пропонував, а інший «підкатував» до мене. Він «підкатував» до того моменту, поки не дізнався, що в мене є дружина. Після цього все. Це був відомий російський губатий стиліст на підборах».

Йшлося, як ми вже знаємо, про Сергія Звєрєва.

Що ж до Кіркорова, який останнім часом змінився до невпізнання за рахунок пластичних операцій, то він безпосередньо пропонував Дьоміну вступити з ним у статевий акт.

«Це був фінал Євробачення в Москві. Здається, 2009 рік. І, значить, десь три години ночі, я сиджу ще за компом, Ксюха моя (колишня дружина – ред.) спить поряд. В «Однокласники» надходить повідомлення. Написано було: «По*б*мся на Філіповском?». Я такий: «Що?». Пишу: «У сенсі?». Мені пишуть: «У прямому. Місце моє». Я пишу: «Вибач, ти, напевно, помилився, я не по цих справах». І мені відповідають: «Ти мені просто дуже давно подобаєшся», – розповідав Дьомін.

«У партизани пішли чи що» — куди зникла загадкова дружина Олега Винника та їхній спільний син

Поповнення в сім’ї: Олексій Арестович поділився світлиною з новонародженою дівчинкою