in

«Вона була спокійніша за мене» — Вайкуле вперше зізналася, що сказала їй Пугачова в день удару ХАМАСу по Ізраїлю

Легендарна латвійська співачка Лайма Вайкуле відома своєю дружбою із зірковим подружжям Алли Пугачової та Максима Галкіна. Серед іншого їх пов’язує і підтримка України у російсько-українській війні — всі вони залишили РФ після початку вторгнення.

Декілька днів тому Вайкуле дала чергове інтерв’ю популярному латвійському журналісту Вадиму Радіонову для його авторської програми «І гримнув Грем». Серед іншого, 69-річна артистка поділилася спогадами про день, коли бойовики ХАМАС ударили ракетами по містах Ізраїлю і вторглися на його територію, захопивши безліч людей у ​​заручники.

Природно, Вайкуле почала обдзвонювати своїх друзів, які перебувають на Землі обітованої, щоб поцікавитися, як вони. Серед перших, із ким зв’язалася Лайма, була Алла Борисівна Пугачова. «Перше спитала: «Як справи?» Відповідь: «Все в порядку, все добре, не хвилюйся.» Вони були спокійнішими, ніж я. Ти собі наганяєш більше фарб, а всередині люди, напевно, якось збираються і спокійніше ставляться до цього. А я мав стільки тривоги, я взагалі панікерка», – розповіла виконавиця хіта «Я вийшла на Пікаділлі».

Читайте також: Як мінімум на рік: Алла Пугачова з дітьми виїхали з неспокійного Ізраїлю

Приймає вітання: Світлана Лобода засвітила обранця та дорогоцінну каблучку

Продюсер Полякової озвучив суму, яку співачка отримала за виступ на весіллі екс-прокурора