in

«У мене більше не гарне обличчя» — Українка, що втратила око під час ракетного удару РФ, потрапила на обкладинку Playboy

Хірург, модель та телеведуча Ірина Білоцерковець, яка була поранена під час обстрілу на Київщині та втратила око, стала героїнею першого друкованого випуску Playboy за час повномасштабної війни. Красуня знялася для обкладинки та дала інтервʼю.

В розмові з журналістами вона розповіла, як пережила доленосний обстріл. Про це йдеться на офіційному сайті видання.

26 лютого 2022 року Ірина разом із дітьми потрапили під обстріл російських окупантів. Чоловік моделі – помічних мера Києва Віталія Кличка, але вона не впевнена, що росіяни скоїли свідомий замах. Лікарі боролися за її життя в Берліні.

Українка перенесла кілька місяців лікування та реконструктивні операції. Вона стала символом незламності і героїнею випуску «Жінки залишаються сильними».

«Відсутнє око, всюди стирчали трубки, поголене після операції волосся. Скрізь шви, шрами, рани. Я була монстром Франкенштейна. Моя щелепа розтрощилася, як гілочка. У мене більше не гарне обличчя, але решта мого тіла прекрасна», — сказала модель, яка зараз працює з Українськими культурними силами, асоціацією художників і музикантів, які організовують заходи для підвищення морального духу військ на передовій.

Журнали з першої друкованої серії не потрапили на розкладки магазинів. Їх розіслали по шпиталям, лікарням та тиловим пунктам управління, йдеться на сайті. Історичний випуск назвали «медіаснарядом добра та краси».

«На превеликий жаль» — актриса Ада Роговцева припустила, що українці зможуть пробачити росіянам, та пригадала, з яким болем переживала смерть Да Вінчі

«Мені дуже сподобалося» — Тарас Цимбалюк і Злата Огнєвіч неочікувано злилися в пристрасному поцілунку