in

Незамінних не існує: як тепер виглядає звичайний складальник меблів, який зіграв відому роль Івана Будько в «Сватах»

Свого часу гумористичний телесеріал «Свати» був одним із найулюбленіших у нашій країні і протягом кількох років не сходив з екранів телевізорів.

Головний герой фільму Іван Будько став воістину народним кумиром, а Федір Добронравов, що втілив його роль, набув величезної популярності та любові мільйонів. Безліч прихильників його гра здавалася бездоганною, а акторський талант унікальним.

Як і у випадку з багатьма іншими зірками екрану, більшість глядачів помилково вважали, що і сам Федір Добронравов у звичайному житті є таким же добродушним наївним простаком, який і мухи не скривдить. Це враження розвіялося з повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, коли 61-річний артист відкрито підтримав терористів.

Розчарування чекало і на тих, хто вважав Добронравова унікальним актором – виявляється, не завжди за гримом Івана Будько ховалося обличчя Федора Вікторовича! Навіть у простих сценах іменитого артиста часто замінював дублер, про що глядачі не здогадувалися. Причому роботу народного артиста РФ з легкістю виконував звичайний збирач меблів на ім’я Сергій Сманцер.

«Коли я прийшов на кастинг, мене переодягли, попросили пройтися, зробили кілька кадрів з різних ракурсів. Відправили весь цей матеріал режисеру, він сказав, що я схожий на Добронравова, і мене відразу схвалили на роль дублера Федора Вікторовича», – розповідає артист-початківець.

«Бійтеся своїх бажань»: Катя Осадча розповіла про зміну імені

27-річний білорус: відоме ім’я юного фаворита Філіпа Кіркорова