in

27-річний білорус: відоме ім’я юного фаворита Філіпа Кіркорова

Наприкінці минулого року 56-річний Філіп Кіркоров, який раніше аж ніяк не приховував другого підборіддя і обвислого живота, раптом почав активно приділяти увагу своєму тілу.

Шанувальники путініста збилися з рахунку, згадуючи, скільки пластичних операцій за останні кілька місяців зробив на собі скандальний співак, і лише недавно почали здогадуватися про справжню причину такої активності. Масла у вогонь підлив актор Олексій Панін, який втік з РФ, який вирішив оприлюднити інформацію про те, що їх з Бедросовичем раніше пов’язували інтимні відносини.

Слід зазначити, що чутки про нетрадиційну орієнтацію «Філі» далеко не нові, та й сам співак ніколи їх прямо не заперечував, обмежуючись жартами та уникливими уникненнями прямої відповіді. Тепер же раптом фанатів осяяло — виявляється всі старання артиста, що помітно видозмінився, спрямовані на задоволення бажань його нового фаворита!

Проаналізувавши, з ким останнім часом найчастіше контактує артист, більшість журналістів зійшлися на думці, що ним є 27-річний білоруський блогер Влад Папір, який віднедавна став частим гостем у будинку співака. Офіційно причиною взаємин Кіркорова та Паперу, до речі, є підготовка якогось нового проекту.

Незамінних не існує: як тепер виглядає звичайний складальник меблів, який зіграв відому роль Івана Будько в «Сватах»

Підлив масла у вогонь: Панін «злив» всю переписку з Кіркоровим про їхні «специфічні розваги»