in

«Кажеш: Путін лох, російські пісні — пока, я була туп * рила!» – Клопотенко дав пораду Лободі як «стати нормальною»

В українському суспільстві ходить багато дискусій щодо ставлення до артистів, які лише після початку повномасштабного вторгнення перестали виступати в РФ та заявили про свій патріотизм.

Свою думку у зв’язку з цим висловив відомий український ресторатор Євген Клопотенко. Зокрема, він прокоментувала ставлення у Світлані Лободі, яка проживала в Росії, а після 24 лютого на кілька тижнів зникла з публічного простору, ніби вичікуючи, спостерігаючи за подіями великої війни. Лише через місяць Loboda насмілилася повернутися на батьківщину і заявити про свою проукраїнську позицію.

Проте виконавиця хіта «Твої очі» не поспішає відмовлятися від своїх російськомовних пісень і жодного разу публічно не вибачилася за своє минуле. «Виходиш і кажеш: «Путін – лох. Пішло все у дупу. Я українка. Всі російські пісні поки що. Я була дурою, нічого не розуміла, вибачте мені, що я була тупорила. Тепер я хочу, щоб ви прийняли мене назад, бо я зрозуміла, що таке Україна… Якби вона так сказала, була б нормальною», – висловився Клопотенко .

Як приклад Лободі шеф-кухар назвав Дашу Астаф’єву. «Даша запустила багато проектів, до чого ж українською мовою. Вона показала свою душу. Ось що треба було б зробити й іншим людям. Але вони цього не зроблять. Бо вже пізно. Вони зроблять це, коли вже буде перемога», — вважає Клопотенко.

Читайте також: співає у США російською на одній сцені з виступаючими в РФ – натомість у жовто-синьому комбінезоні: Приходько висміяла концерт Бабкіна.

«Якби я запропонувала їй мільйон…» – Вайкуле розповіла, чому Пугачова не виступила на її заході

Гороскоп на 14 серпня: Скорпіонам — невдачі, Овнам — дощ з грошей