in

Даша Астаф’єва не перестає дивувати українців! Нова професія, якою розпочала займатись співачка!

Популярність Даші Астаф’євої розпочалася завдяки її фотосесіям у журналі Playboy. Зараз вона є співачкою, телеведучою та активним учасником соціальних мереж, де часто спілкується зі своїми передплатниками. Завдяки своїй відкритості та волонтерській діяльності, вона стала дуже популярною в Україні.

Астаф’єва вирішила поділитися кількома кадрами зі зйомок кулінарного проекту, в якому почала зніматися з недавніх пір. Артистка постала з глибоким декольте.

На початку повномасштабного вторгнення, Даша залишилася в Україні та розпочала волонтерську діяльність. Вона навіть поміняла свою спідню білизну на кухонний халат, щоб краще допомагати в кухні. Однак це не тривало довго.

Вона також надихалася своєю любов’ю до картоплі та часто готувала для своїх друзів та шанувальників. Нещодавно вона опублікувала нові відео у своїх історіях, нагадавши, що продовжує готувати, але вже у кулінарному шоу.

«А розповісти?» – пише Даша з інтригою.

«Дякую. Але лише моїм. Мої знають) бо поруч і назавжди. Разом. Захисникам поваги та подяки, сил та віри неповажної. Ангелам вічна слава. Україна переможе. Ми – світ. Вони – темрява» — раніше написала Даша.

«Оце так поворот подій!» — чоловік Олі Полякової зробив свідомий вибір між дружиною і коханкою

«Мене злило це на початку війни!» — Віталій Козловський зізнався, що думає про чоловіків, які перебуваюь за кордоном, в тому числі і Влад Яма