in

Джигурда виставив себе посміховиськом на Донбасі, куди привіз окупантам-калікам лахміття

Російський актор і виконавець родом із Києва Микита Джигурда, який підтримує путінський режим і терористичну війну в Україні, епічно зганьбився на Донбасі. Путініст із завантаженим лахміттям позашляховиком приїхав до окупантів-калік в госпіталь.

Артист показав, як його зустріли радісні терористи, підбиті захисниками України. Загарбникам з перебинтованими кінцівками в лікарню Джигурда привіз кепки, берці, рукавиці та інший мотлох, який в останню чергу потрібен пораненим. Фото та відео зʼявилося в його Instagram.

Ніби натякаючи, щоб вони пошвидше поверталися служити гарматним мʼясом, співак забезпечив їх елементами військової форми в коробках. Цікаво, що він привіз окупантам літні речі, але, судячи з їхніх поранень, повернутися на фронт загарбники зможуть, коли погода стане набагато холоднішою.

Втім, це ще не все, що путініст завантажив у авто. На відео видно, що окупанти-каліки дістають з багажнику посуд, який їм точно не потрібен у госпіталі, а в описі Джигурда похвалився, що разом зі спонсорами йому вдалося придбати засоби від кліщів та комарів.

Нащо вони росіянам, які ще довго не вийдуть за межі лікарні – невідомо. Зі слів співака, найбільшим подарунком від нього став позашляховик УАЗ. Його він свого часу пообіцяв командиру штурмового загону Z на позивний «Страж». Полковника відправили на лікарняне ліжко пострілом на виліт.

ЗСУ просунулися на 16-19 км і досягли «тактично значущого» прогресу у контрнаступі

Дуже схожий на батька: Тіна Кароль показала дорослого сина у день народження покійного Євгена Огіра