in

Путініст Дмитро Харатьян вирішив відправити свого «обмежено придатного» спадкоємця «визволяти» українців

Російський актор Дмитро Харатьян, який ще з 2014 року підтримує повномасштабне вторгнення Росії в Україну та путінський режим, вирішив відправити свого «обмежено придатного до військової служби» спадкоємця воювати на фронт. Скандальний путініст заявив, що його 25-річний син має певні проблеми зі здоров’ям, але якщо вручать повістку, то ховатися не буде, а піде «визволяти» українців.

«Так-так, звичайно, ми обговорювали це. У нього є по здоров’ю якась «стаття», але це у мирний час, тому якщо що, то він готовий. Звичайно», — запевнив зірковий батько в інтерв’ю для пропагандистського «Радіо КП».

Як повідомив путініст, то син вже перебуває на військовому обліку так як нещодавно змінив місце проживання і йому необхідно було поставити перед відомом військкомат.

«Він взагалі думав, що йому одразу дадуть повістку. Але йому не дали, поки став на облік. Йому 25 років… У мирний час він не призовний, але якщо батьківщина скаже — то звичайно, він не буде косити», — повідомив Харатьян.

Також зірка «Гардемаринів» пригадав, як у свої 24 роки його призвали на службу, а він ладний був все покинути, щоб потрапити в армію. Але випадково проговорився, що його всіма зусиллями намагалися «сховати» до «театральних військ».

«Мені 24 роки було, вже була дитина, я був відомим артистом. Мої фотографії друкували на обкладинках журналів! І я пішов служити до армії, мені совість не дозволила відкосити. Мені підказували варіанти, але я не був готовий до цього, і я пішов служити», — розповів Дмитро.

Кумир ЛГБТ-спільноти травесті-діва Монро показала як виглядала в дитинстві

«Виявився мудрішим за Потапа» — український продюсер повідомив про завершення кар’єри Олега Винника