in

Чулпан Хаматова і Чичваркін влаштують благодійну вечерю для допомоги ЗСУ: росЗМІ заверещали про турнікети для «головорізів»

Російський бізнесмен та опозиціонер Євген Чичваркін разом з акторкою Чулпан Хаматовою влаштують благодійну вечерю, де зберуть кошти для ЗСУ та біженців. РосЗМІ вже заверещали про закупку турнікетів для «головорізів», поки їхні солдати катують, вбивають і ґвалтують українців щодня.

Планується виручити близько 160 тисяч євро. Про це в своєму Instagram оголосив Євген Чичваркін

«25 серпня на нашій дачі в Юрмалі відбудеться благодійна вечеря, спеціальним гостем якої стане актриса Чулпан Хаматова. Частина грошей піде центру, який допомагає адаптувати українських біженців у Латвії, а частина – на оплату 3000 турнікетів cat gen 7», – йдеться в пості.

Очікується, що до трапези приєднаються всього 16 людей, а половина місць вже розкуплена. Квитків на захід не буде. Пропуск – це підтверджена квитанція оплати в розмірі 10 тисяч євро (близько 403 тисяч гривень).

Гостей нагодують смачною вечерею на знак подяки за допомогу українцям. Захід почнеться о 17:00 і триватиме до 23:00.

Реакція російських ЗМІ – «безцінна». У РФ образилися, що їхні ж впливові громадяни-емігранти, не мовчки чекають миру, а докладають руку до перемоги українською армії, що насправді і є єдиним прийнятним варіантом припинення вогню.

Пропагандисти видали, що Чулпан Хаматова та Євген Чичваркін «підтримують головорізів з гітлерівськими татуюваннями».

Крім цього, неочікувано, на другий рік повномасштабної війни, росіяни розкрили «ясну формулу», що будь-яка адекватна людина, яка виступає за мир, мріє про поразку Росії, адже саме російські терористи розвʼязали і продовжують бойові дії на території чужої держави. Втім, росЗМІ це чомусь здається образливим.

«Та це ж близнюк Зеленського?!» — італійський торговець рибою вразив схожість з президентом України

«Я постійно молюся за президента Зеленського» — 80-річна пенсіонерка Туреччини віддає свою пенсію ЗСУ