in

Ахеджакова повернулася до РФ і розплакалася, проте росіян це не задовольнило: «Нахр*на її пустили?!»

Уродженка Дніпропетровська Лія Ахеджакова підтримала рідну країну після початку повномасштабного вторгнення РФ, проте через свій поважний вік залишилася жити в Москві.

За свою антивоєнну позицію актриса жорстоко поплатилася – керівництво театру «Сучасник» не знайшло місця на сцені, якій вона віддала кілька десятків життя. 85-річна актриса змушена виступати за кордоном, продовжуючи доносити правду про дії російської влади. Днями, щоправда, Ахеджакова змушена була повернутися до Москви через втрату колеги та близького друга – актора Ігоря Ясуловича.

«Це друг моєї юності. Один із найчарівніших людей. <…> Ми дружили страшно сказати скільки років. У фільмі «Три віки кохання» я грала його дружину, він був моїм «чоловіком», – сказала Лія Меджидівна на жалобній церемонії.

Під час прощальної промови Ахеджакова з докором зазначила: «Я все ще насолоджуся актрисою і продовжую грати, хоча у своєму театрі мені не знайшлося вже місця…». Проте слова зірки «Службового роману» не зачепили черстві душі росіян:

  • Іди лісом, ішов…
  • Нахена її пустили?
  • Не позбутися її!
  • А ця че приперлася?

Гороскоп на 23 серпня: Ракам — роздратування, Овнам — успіх і слава

Помер легендарний співак Тото Кутуньо