in

Помер легендарний співак Тото Кутуньо

Сьогодні, 22 серпня, помер відомий італійський співак і композитор Тото Кутуньо. Його не стало у віці 80 років.

Причина смерті поки невідома, проте варто відзначити, що артист багато років боровся з онкологією.

У 2007 році у Тото виявили пухлину простати, і він був негайно прооперований. У січні 2009 року, перед його концертним туром в Росії, хвороба повернулася. Йому довелося пройти курс хіміотерапії. Після цього він все ж відновив виступи. Також відомо, що у нього не було правої нирки, і він не міг довго стояти.

Через хворобу він почав цінувати кожну хвилину життя і говорив, що воно — справжній подарунок.

Чим відомий Тото Кутуньо

Сальваторе «Тото» Кутуньо (нар. 27 липня 1945) — італійський співак, композитор і автор пісень. Він став відомим завдяки своїй пісні «L’italiano», що вийшла в 1983 році. Ця пісня стала хітом і завоювала популярність не тільки в Італії, але і за її межами.

«Solo Noi» — ще одна успішна композиція, яка користувалася популярністю у слухачів. «Insieme: 1992» — ця пісня була офіційним гімном Чемпіонату світу з футболу 1990 року, проведеного в Італії. «Sara» — ще один хіт, який приніс Тото Кутуньо популярність і визнання. «Ti amo» — добре відома пісня, що стала одним із символів романтичної музики.

Також Кутуньо написав пісні для інших виконавців, включаючи Ерму Раньєрі і Джованні Паоло Чінья. У його репертуарі також багато інших успішних композицій італійською та іншими мовами.

Ахеджакова повернулася до РФ і розплакалася, проте росіян це не задовольнило: «Нахр*на її пустили?!»

Підключилася Генпрокуратура: Лорак заборонять у РФ, якщо вона не доведе, що не допомагала Україні