in

«Треба добити гадину!» — зірка «Кавказької полонянки» прокоментувала позицію Лії Ахеджакової

Російська акторка Наталія Варлей, яка більше півтора року уникала запитання щодо її позиції до загарбницьких дій окупантів в Україні, перестала мовчати про повномасштабне вторгнення і стала активно прославляти російську пропаганду.

Зірка фільму «Кавказька полонянка» в інтерв’ю для російського блогера В’ячеслава Манучарова вирішила висловити свою думку про легендарну радянську актрису Лію Ахеджакову, яка від початку війни в Україні засудила злочинні дії Кремля. Путіністка Варлей зізналася, що завжди захоплювалася творчістю Ахеджакової, але після подій, які трапилися осінню 1993 року, вона різко перестала зневажати актрису.

«Коли ми починаємо щось говорити: «Ах, як поводиться Ахеджакова»… Ось тоді Лія Ахеджакова сказала свою коронну фразу: «Треба добити гадину». Коли стріляли по будівлі верховної ради, вона сказала: «Добийте гадину». І у 1993 році я дала велике інтерв’ю газеті… Інтерв’ю називалося «Життя смертю не закінчується». І я казала, що мене абсолютно потрясла моя до цього моменту улюблена актриса, Лія Ахеджакова. Як? Там законно обраний парламент, по них гатять з танків і раптом вона кричить: «Добийте гадину», — пригадала персона нон-грата в Україні.

Через деякий час вона все ж таки дізналася, яка була реакція Лії на її слова — остання зробила вигляд, що навіть і не знає такої особи.

«Коли Лії розповіли, що я в інтерв’ю вимовила цю фразу… І вона, з властивою їй добротою сказала: «А хто така Варлей?». Ну гаразд, залишимо це», — цинічно промовила Варлей.

«А де ж чорний квадрат?» — росіяни зловтішаються над Галкіним та Пугачовою, які не виходять на зв’язок в Ізраїлі

«Він зраджував мені»: колишня дружина Остапчука розповіла неприємну правду про нього та його нинішню 23-річну кохану