in

Не впізнати! Який вигляд мала Олена Зеленська в молодості і які б’юті-процедури їй «приписували». Фото тоді і зараз

Олена Зеленська, у дівоцтві Кіяшко, народилася 6 лютого 1978 року у Кривому Розі. Там вона на відмінно закінчила будівельний факультет технічного університету за спеціальністю архітектор, а 2003-го вийшла заміж за гумориста, з яким навчалася в одній школі, Володимира Зеленського. Сьогодні вона – перша леді України, взірець жіночої сили, вишуканого та витонченого смаку, а також потужна представниця нашої країни на міжнародному рівні.

Ми вирішили згадати, як змінювалася Олена Зеленська, а також розповісти, чи вдавалася вона до послуг пластичного хірурга, щоб зберегти свою молодість. Зараз першій леді 45 років – вона бездоганно виглядає, хоча за останні півтора роки, доки Україна живе у реаліях повномасштабної війни, досить помітно змінилася.

Як ми вже помітили вище, Олена Кіяшко та Володимир Зеленський навчалися в одній школі, але у паралельних класах. Тоді вони не спілкувалися, а познайомилися близько вже будучи студентами. Щоправда, вищу освіту вони здобували у різних навчальних закладах. Олена навчалася на архітектора у Криворізькому технічному університеті, а майбутній президент – у Криворізькому економічному інституті Київського національного економічного університету за спеціальністю «правознавство».

Вони одружилися в 2003 році, прозустрічавшись перед цим цілих вісім років. Пізніше в одному з інтерв’ю Зеленський щиро зізнавався, що просто боявся такого відповідального кроку.

2004-го Олена вперше стала мамою, народивши дівчинку, яку назвали Сашею. Молодший Кирило з’явився через дев’ять років – 2013-го.

Зеленська разом із чоловіком займалася комедією. Вона була сценаристкою студії «Квартал 95», де писала сценарії як для «Вечірнього» та «Жіночого кварталу», так і для успішних фільмів, які випускала компанія.

Зеленська вела досить непублічний образ життя: рідко з’являлася на екранах і нечасто відвідувала світські заходи. Проте все змінилося у 2019 році, коли її чоловік із комедійного актора та шоумена перетворився на президента країни, а вона відтак стала першою леді.

Зеленська кардинально змінила стиль одягу. Він став більш діловим, але водночас дуже елегантним та жіночним. Поміняла перша леді і зачіску, і макіяж. Її образи можна описати як стримані, але не позбавлені смаку та стильних деталей.

Пластичний хірург Сергій Дербак раніше аналізував обличчя Олени Володимирівни. Він дійшов висновку, що перша леді не робила операцій, проте вдавалася до різних «уколів краси» та процедур для підтримки бездоганного та доглянутого вигляду: ботулінотерапія, плазмоліфтинг, мезотерапія, а також гіалуронова кислота для свіжості.

Після повномасштабного вторгнення Зеленська, як і всі українці, пережила та продовжує переживати величезну кількість стресу. Все це, безумовно, відображається на її зовнішньому вигляді. Багато інтернет-користувачів помітили, що перша леді схудла, а на її обличчі простежується хронічна втома.

«Про війну треба брехати або мовчати»: режисер Сенцов різко висловився про життя людей у тилу

Гороскоп на 23 серпня: Ракам — роздратування, Овнам — успіх і слава