in

«Він керує країною, вона – його серцем» — в мережу «злили» вибачення президента України перед дружиною за обійми з іншими

Щорічно, на честь святкування Дня Незалежності України, у Києві на Софіївській площі відбувається урочистий захід, на якому завжди присутні президент України та перша леді.

Цього року під час церемонії один із запрошених фотографів встиг зловити на камеру зворушливий та ніжний кадр. Цим шедефром професіонал поділився в Інстаграм і викликав неймовірну кількість коментарів.

Помітно, що Володимир Зеленський підійшов до дружини Олени та своїм трендовим романтичним жестом хотів поцілувати їй руку. Спочатку перша леді не зрозуміла намірів чоловіка, а згодом, посміхнувшись, простягла йому свою тендітну руку.

Користувачі, не стримались та почали жартувати, що нібито таким чином Олена видає свої «образи».

Днями президент України зустрівся з прем’єром Данії та в честь привітності обійняв її, а Олена, як помітно по відео, мала не дуже задоволений вигляд. На тлі цього з’явилось чимало жартівливих мемів. А сьогодні, як написали фоловери, Володимир «спокутував свою провину».

 

«Неймовірна богиня» — онука Ротару викликала бурхливі коментарі, показавши фото з відпочинку

«Це жахливий сморід. Я ніколи не казав, що мені подобається» — лідер гурту «Антитіла» відверто зізнався про службу парамедиком на фронті