in

«Не відповідала взаємністю» — початок історії кохання президента України та першої леді зі шкільної парти

Сьогодні Володимира і Олену Зеленських складно уявити окремо, вони майже 30 років йдуть по життю разом і в радощах, і в горі.

Все почалося в одній з криворізьких гімназій, де вчився майбутній президент України. В 7 класі в цю школу перейшла дівчинка, яку звали Олена Кияшко. Володимиру одразу сподобалася новенька і він довго думав, як завоювати її симпатію, але перша леді в інтерв’ю зізнавалась, що навіть не пам’ятає цю першу зустріч, коли вони вперше перетнулися поглядами, тому що Зеленського знали усі – якщо десь голосно, значить там точно буде він.

Олена і Володимир вчились в паралельних класах, а іскра між ними спалахнула вже після закінчення школи, коли їм було по 17. Олена тоді навчалася у Криворізькому технічному університеті, а Володимир – в економічному.

Слава Дьомін в новому відео на своєму Ютуб-каналі розповів, що існує кілька версій того, як між цією парою зав’язалися стосунки. Зірка “Квартал 95” Олександр Пікалов розповідав, що саме він допоміг Володимиру, який довго думав і не знав, як підступитися до Олени. Олександр попросив у неї відеокасету, яку їй мав віддати назад Зеленський.

Президент розповідав іншу історію. Він випадково зустрів Олену на вулиці, вона йшла, тримаючи в руках касету “Основний інстинкт”, яка і стала приводом ближче познайомитись. Володимир не розгубився і попросив у неї подивитися фільм, хоча бачив його вже багато разів, а заодно запитав номер телефону, щоб потім домовитися, як повернути касету.

Для Володимира ніколи не було проблемою знайти підхід до дівчат, але з майбутньою дружиною все було інакше. Він активно залицявся до Олени, однак вона не відповідала взаємністю, тому що зустрічалася з іншим хлопцем. Як згадує перша леді, Володимир привернув до себе увагу кмітливістю та почуттям гумору.

Спочатку у них не дуже ладналися відносини, але вони зрозуміли, що дивляться в одну сторону, їм подобалася однакова музика, їм було цікаво разом, так все між ними закрутилося.

Пара зустрічалася майже 8 років і не квапилася з весіллям, вони навіть не жили разом. Зеленський вважав, що шлюб означає швидке народження дітей, тому не поспішав кликати кохану заміж, а Олена ніколи не тиснула на нього з цим. Дату весілля закохані призначили лише коли в гастрольному графіку “Кварталу” з’явився вільний місяць.

6 вересня 2003 року Володимир і Олена Зеленські одружились, 15 липня 2004 року у них народилась дочка Олександра, а 21 січня 2013 року – син Кирило.

«Хотіла хайпанути дуже гарно» — український артист Іво Бобул подав у суд на журналістку, яка звинуватила його у сексизмі

«Я йду з Мастер Шеф» — Ектор-Хіменес Браво шокував новиною та показав свою заміну