in

«Як гора стоїть за своїх» — Олена Шоптенко зізналась, як Зеленський кардинально змінив її життя

Українська хореографиня Олена Шоптенко пригадала часи, коли у проєкті «Танці з зірками» танцювала з Володимиром Зеленським.

2006 року тоді ще майбутній президент України брав участь у першому сезоні шоу, і Шоптенко привела його до перемоги. У програмі ЖВЛ танцівниця поділилася, що багато настанов тоді отримувала від Зеленського.

«Так зараз дивно говорити, та наша співпраця з Володимиром Зеленським, вона дала мені дуже потужний поштовх просто навіть в моїй кар’єрі як спеціаліста, тому що деякими його настановами я досі користуюся під час постановок, під час своєї роботи», — зізналася Олена.

Шоптенко поділилася, що коли вони брали участь у «Танцях з зірками», їй було 17 років і вона дослуховувалася до порад Зеленського.

«Колись, так, мені було 17 років і я чула якісь поради щодо того, як робити те, щодо драматургії. Тому, звісно, таке було. Це був дуже потужний період мого життя, я пишаюся цим періодом», — зазначила артистка.

Проте, каже Шоптенко, якщо в Австрії, де вона з початку повномасштабної війни перебуває з сином, її хтось запитує про танцювальні здібності президента, у цьому питанні Шоптенко категорична.

«Мені просто зовсім абсолютно було незрозумілим, я не погоджувалася говорити про пана президента як про танцівника. Тому що це не на часі і це безглуздо. Я говорила одразу прямо, що це дивно, я можу говорити про особистість, про те, що президент це є голосом народу», — пояснила хореографиня.

Олена розповіла, як тоді, коли вони з Зеленським брали участь у «Танцях з зірками», вона його відкрила для себе. «Людина, яка як гора стоїть за своїх. Він завжди стояв, так, він стояв завжди як гора, саме людьми. І, відповідно, ми, в принципі, те саме бачимо і зараз», — сказала Шоптенко.

Артистка поділилася, що востаннє спілкувалася з Зеленським, коли він переміг на президентських виборах. Тоді Шоптенко його привітала з перемогою.

«Люди йдуть пішки»: Зеленський заявив про дефіцит зброї у ЗСУ на фронті

Та що ви знаєте про прийом на найвищому рівні? У мережі сміються над зустріччю Лаврова в Африці