in

«Задовбали! Досить надсилати мені вінки», – чоловік Валерії Пригожин роздратований, що його плутають із ватажком ПВК

Вперше чоловік співачки-путіністки Валерії Йосип Пригожин пережив масовий тролінг після «недопутчу» власника «Вагнера» у червні цього року.

Тоді багато дотепників стали писати в соцмережах шоумена жартівливі коментарі на кшталт:  «Ти навіщо штурмом пішов на Кремль?!», «Танки на Москву? Який ти після цього продюсер? Соромно!», «Йосифе, будь обережний! Жодних угод з Міноборони, йди до кінця! Народ із тобою! Валерія — перша леді!», «Верни Ростов!», «Ти знаєш, що тобі 20 років світить, якщо не заспокоїшся?» і т.д.

Скріншот: соцмережі Йосипа Пригожина

Після авіакатастрофи 23 серпня, в якій, найімовірніше, власника ПВК «Вагнер» було вбито, продюсерові довелося пережити другу хвилю глузувань. Самому Йосипу бажають «Царства небесного», Валерії — «сил це пережити». Кажуть, таких коментарів у соцмережах артистів уже понад сім тисяч.

Також умільці створили мем із «реакцією Пригожина» на те, що його плутають із ватажком «Вагнерівців». «Задовбали! Бл*ть, перестаньте надсилати мені вінки!», – звертається продюсер до картинок.

«Вшанували пам’ять» — дві дівчини влаштували танці на могилі загиблих українських воїнів та «похвалились» вчинком в мережі

Полякова довела українців до сліз новою піснею, показавши у кліпі 11-річну дівчинку, яка втратила обидві кінцівки у Краматорську