in

Полякова довела українців до сліз новою піснею, показавши у кліпі 11-річну дівчинку, яка втратила обидві кінцівки у Краматорську

Відома співачка Оля Полякова випустила нову пісню під назвою «Пташка», що стала символом незламності та стійкості українців, які щодня потерпають від жахіть російських окупантів.

Артистка також презентувала кліп до композиції, у якому показала 11-річну дівчинку Яну, яка втратила обидві кінцівки під час ворожого удару по вокзалу Краматорська. У стрічці висвітлено страшні кадри після обстрілу, а також нові світлини, на яких дитина вчиться заново ходити, жити та радіти простим речам.

«Головною героїнею mood-video до пісні Оля Полякової стала незламна дівчинка Яна, яка постраждала в наслідок обстрілу вокзалу Краматорська. За родину Степаненків вболівав увесь світ. У квітні 2022 року Наталя з 11-річними двійнятами Яною та Ярославом потрапили під ракетний обстріл вокзалу Краматорська. Жінка втратила одну кінцівку, дівчинка — обидві. Мама з донькою кілька місяців проходила лікування у Львові. Згодом родина вирушила до США, де у лікарні Сан-Дієго пройшла реабілітацію та протезування. Сьогодні дівчинка завдяки протезам наново навчилася ходити, відвідує школу, їздить на велосипеді та подорожує», — розповідається в описі.

А саму пісню, як пояснили представники Полякової, присвятили 23-річній медсестрі з Лисичанська, яка повертавшись додому, наступила на невідомий предмет і підірвалась. В результаті Оксані Баландіній довелось ампутувати дві ноги та пальці на лівій руці.

В коментарях українці розчулились кадрами з потерпівшою дівчинкою та написали, що не могли стримати сльози:

  • 🙏🕊🇺🇦 Дуже красива пісня! Бережи Боже всіх дівчаток і всіх мешканців України!! Швидшої победи тобі, Україно!!! 🇺🇦 🌎
  • Дівчинка, мила, сильна і ніжна, будь щаслива, незважаючи на що! Тримайся, народе України! Перемога за вами!🇰🇿 🩵🇺🇦
  • Я не можу, ком стискає горло… Словами не передати, як хочеться, щоб усі діти України, більше ніколи не знали, що таке війна… Яна, ти дуже сильна, неймовірна дівчинка
  • Дякую! Не можу стримати сліз… Боже, бережи всіх діток України!

«Задовбали! Досить надсилати мені вінки», – чоловік Валерії Пригожин роздратований, що його плутають із ватажком ПВК

Гороскоп на 26 серпня: Терезам — справжнє диво, Овнам — розгромний скандал