in

«Їй Росія давала кошти» — зірка «Скаженого весілля про «болісно самозакохану» Оксану Байрак та її ганебну втечу до РФ

Днями мережу сколихнула новина про те, що скандальна режисерка Оксана Байрак, яка тривалий час не з’являлась на публіці та відсиджувалась в Одесі під час війни в Україні, втекла до країни-агресорки.

Цю ганебну втечу прокоментував український актор театру і кіно Назар Задніпровський та заявив, що знає зрадницю, яка підтримує війну проти України, як «болісно самозакоханою».

Публічні люди рідко спілкувались та перетинались, але зірка «Скаженого весілля» розповів, що Байрак спонсорувала Росія, даваючи їй кошти на кінострічки, а коли розпочалось повномасштабне вторгнення, то та, аби не стати забутою в своїй професії, зрадивши Батьківщину, втекла до РФ.

«Є СБУ. З Байрак я не контактував. Я її бачив дуже рідко. Вона самозакохана, у неї до хворобливості закохана особистість. Можливо,  її тут щось притиснуло, приперло, і не так їй все. Росія давала їй гроші, до неї тут московські зірки прилітали, знімалися у неї. Вона була хтось. Після того, як їй припинили московські гроші давати, припинили у неї зніматися московські зірки, то вона припинила кимось бути. Вона там почувається кимось, але заради цього треба було зрадити Батьківщину. Я не розумію…», — висловився відомий актор комедійного жанру. в інтерв’ю Олесі Бацман.

Попри воєнний стан та повномасштабне вторгнення: в Україні наступного року відбудуться вибори президента України

Блогерка Даша Квіткова стала учасницею моторошного ДТП у Києві — є постраждалі