in

Блогерка Даша Квіткова стала учасницею моторошного ДТП у Києві — є постраждалі

Переможниця шоу «Холостяк» Даша Квіткова з Микитою Добриніним 27 серпня потрапила у серйозну ДТП в центрі Києва у Святошинському районі. Є постраждалі.

Цією страшною новиною блогерка поділилась в Інстаграм-сторіс. Подія сталась ввечері, коли вона прямувала до подруги в пологовий будинок. Будучи за кермом тестуючого автомобіля марки Lexus, серед перехрестя на Академмістечку зіштовхнулися чотири елітні автомобілі, серед яких — Tesla, Ford Mustang і Toyota Land Cruiser.

«Вчора (27 серпня – прим. ред.) для мене був складний день. Я потрапила в свою першу в житті ДТП, коли їхала до пологового на виписку до Тані. Отже, головне — всі учасники ДТП живі. У ДТП залучені три авто, які мають пошкодження. Я повертала на перехресті і мені у бік Lexus, за яким я була за кермом, в’їхало дві машини: Mustang та Tesla», — розповіла дівчина.

За словами Квіткової всі учасники події немають серйозних травм, окрім однієї дівчинки, яка стверджує, що має травму руки. Даша очікує результати медичного обстеження і, якщо вони підтвердяться, то блогерка готова взяти на себе всю відповідальність за скоєне та виплатити компенсацію.

«Скарг на самопочуття у всіх учасників ДТП не надходило, окрім дівчини-пасажирки однієї з автівок, яка наполягала на виплаті їй грошової компенсації на місці, через можливо отриманий забій руки (ми ще чекаємо на результати медичного обстеження). Якщо я заплачу, вона готова забрати свою заяву. Я ніколи не вирішую питання грошима чи відмазуванням. Я завжди чесна з собою, з вами і в будь-яких взаєминах, особливо правових. Я нікому не грубила та не розмовляла некоректно», — говорить екс-дружина Добриніна.

Також Квіткова зазначила, що автівка дійсно перебуває у неї на тест-драйві.

«Автівка була в мене на тест-драйві, тому я одразу викликала представників Lexus і ми надали усі документи співробітникам поліції. На останок, хочу звернути увагу — я, як і інші учасники ДТП, готова нести відповідальність згідно рішення суду та уповноважених органів. Всі обставини події офіційно були зафіксовані поліцією. Тому, розповідати, що я намагаюсь уникнути відповідальності, через те, що відмовилась платити на місці гроші пасажирці з Mustang не є правдою», — додала Даша.

«Їй Росія давала кошти» — зірка «Скаженого весілля про «болісно самозакохану» Оксану Байрак та її ганебну втечу до РФ

Зірка серіалу «Свати» з’явилась перед шанувальниками з чорним кольором волосся та новою зачіскою