in

«У Пітері «під прикриттям» чи що?» — режисерка-утікачка Оксана Байрак знімає у РФ серіал, приховуючи своє справжнє ім’я

Скандальна режисерка українського походження Оксана Байрак, яка стала відома для публічного загалу своїми роботами «Жіноча інтуїція», «Ніщо не трапляється двічі» та інші, розпочала роботу в країні-терористці над новим пропагандистським проектом, зашифрувавши своє справжнє прізвище.

Зрадниця, яка в соціальних мережах під час повномасштабного вторгнення називали росіян і українців «братськими народами» та підтримала жорстку диктатуру Путіна, знайшла своє місце в РФ і вже приступила знімати восьмисерійну картину «Дощ наприкінці літа» разом із іншими акторами із України, які замовчують геноцид українського населення. Серед них Максим Дрозд, Лариса Удовиченко та Ірина Кобзева.

Про нову роботу Байрак розповів в соціальній мережі «Вконтакте» її російський друг Антон Батирєв, з яким вона обіймалася під час прогулянки в Петербурзі. Путініст, який здобув свою славу в українському кіно, але підтримав повномасштабне вторгнення, опублікував фото з тарілкою, яка розписана іменами людей, які працюють над серіалом.

Оксана Байрак знімає серіал у Росії під іменем — Фрося Касьян

Режисеркою стала скандальна Оксана Байрак, однак чомусь вона вирішила представити себе під іншим ім’ям — Фрося Касьян.

Нещодавно ганебну втечі Байрак до Москви прокоментував український актор театру і кіно Назар Задніпровський та заявив, що знає зрадницю, яка підтримує війну проти України, як «болісно самозакоханою». Зірка «Скаженого весілля» розповів, що Байрак спонсорувала Росія, даваючи їй кошти на кінострічки, а коли розпочалось повномасштабне вторгнення, то та, аби не стати забутою в своїй професії, зрадивши Батьківщину, втекла до РФ.

Читайте також наш матеріал: «Чи не стануть ці гроші поперек горла?» — Ольга Сумська гнівно відреагувала на дії Кондратюка, який забирає військову зарплатню Козловського

«Чи не стануть ці гроші поперек горла?» — Ольга Сумська гнівно відреагувала на дії Кондратюка, який забирає військову зарплатню Козловського

Гітариста групи O. Torvald поранили на війні: колектив провів благодійний аукціон аби зібрати кошти на лікування